pinkove zvezde

Pinkove Zvezde: Novih 10 talenata ide u naredni krug takmičenja!

Tri takmičara su u osmoj epizodi Pinkovih zvezda osvojila maksimalni broj poena, a 17 takmičara se borilo u baražu, za preostalih sedam mesta.

Osma po redu emisija koju s nestrpljenjem iščekujemo iz subote u subotu donela nam je novih deset takmičara koji su dobili priliku da se bore za titulu Pinkove zvezde.

Direktan plasman u drugi deo emisije ostvarili su: Filip Bulatović (24) iz Beograda, Renato Zahirović (23) iz Zagreba i Damjan Radovanović (21) iz Niša. Nakon acapella izvođenja izabrane numere, iz takmičenja su ispali: Danijel Jovanović, Bilal Mećinović, Dragica Ilić, Slađana Grozdanić, Dalibor Đosić, Nikola Stojanović, Biljana Jocić, Angelina Jakovljević, Ognen Zdravkovski i Mladen Teodorović.

I ove nedelje sa vama je žiri u sastavu: Bora Čorba, Svetlana Ceca Raznatović, Haris Džinović, Marina Tucaković i Miroslav Ilić.

Ceca se naljutila na žiri!

Pevačica i član žirija “Pinkovih Zvezda” Svetlana Ceca Ražnatović naljutila se na ostale članove žirija jer nisu uspeli da se slože oko jednog takmičara.

Ceca Pinkove zvezde

Naime, Ceca je smatrala da Darko Tonevski sasvim korektno pevao i zaslužio da dobije svih pet glasova, a sa njom se složila i Marina.

Pošto Miroslav nije dao svoj glas, publika je izvizdala njegovu odluku. Bora je odlučio da rizikuje i podrži Miroslava. Smatrao je da nije za svih pet glasova. Ceca je uzviknula da je zaslužio pet glasova.

Čitaj još  Tužna priča mladog kandidata 'Pinkovih Zvezda'!

– Ja mislim da je on dobar i da je zaslužio svih pet glasova. Ja sam ljuta, odjavljujem se – rekla je Ceca i spustila svoju stolicu.

Pogledajte celu emisiju:

izvor: Kurir, Svetplus

Leave a Reply