pinkove zvezde

Pinkove Zvezde: Novih 10 takmičara prošlo u dalji krug!

Takmičari su dali sve od sebe da dobiju svih 5 poena i direktno prođu u dalji krug takmičenja, ali to nije bilo lako.

U emisiji Pinkove zvezde, desetoj po redu, takmičari su dali sve od sebe da ispune očekivanja strogog i zahtevnog žirija.

Emisija je bila veoma specifična zbog samo jedne devojke koja je dobila svih 5 glasova, a to je Nadežda Biljić, koja se nekada takmičila u ‘Zvezdama Granda’.

Ostalih 9 takmičara koji su prošli u baražu: Milena Jovanović, Daniel Antić, Nemanja Simić, Boban Veljanoski, Denis Dimoski, Tamara Radmilović, Katarina Miladinović, Dejan Manojlović i Dajana Milosavljević.

Žiri Pinkovih zvezda su i sami velike zvezde, Haris Džinović, Marina Tucaković, Miroslav Ilić, Bora Ðorđević i predsednica Ceca Ražnatović.

Nadežda Biljić jedina osvojila svih pet glasova!

Prva takmičarka u desetoj epizodi muzičkog šoua Pinkove zvezde koja je osvojila maksimalnih pet glasova žirija je Nadežda Biljić iz Valjeva.

Nadezda Biljic

“Da li to ljubav pravi od nas slabiće” prva je pesma koju je Nadežda otpevala na sceni Pinkovih zvezda, a Haris Džinović se u poslednjem trenutku podigao kao peti glas.

– Pravi dramu do poslednjeg sekunda – našalio se Bora. On joj se i zahvalio jer je žiri osvežio uši.

“Čuvaj moje srce”, veliki hit Aleksandre Radović, druga je pesma koju je Nadežda energično izvela, nakon čega je Milan uzviknuo:

– Evo konačno energije večeras! Evo ga konačno i nastup i scenski pokret i stas i glas.

Čitaj još  Pinkove Zvezde: Izabrani kandidati koji su prošli u četvrtfinale!

– Trema je priča za malu decu. Ti toliko dobro pevaš da trema tu nema veze – naglasio je Haris Džinović nakon što je takmičarka rekla da ima najveću tremu ikada.

Podsećanja radi, Nadežda je bila takmičarka sezone ‘Zvezde Granda’ 2009. godine. Ona je čak snimila tri pesme za Grand produkciju, poslednju 2011. “Usne od žileta”, ali od tada se više nije pojavljivala na Grandovoj sceni. Nadamo se da će više sreće imati u ‘Pinkovim zvezdama’.

Pogledajte Nadeždin nastup:

Pogledajte celu emisiju ‘Pinkovih zvezda’:

izvor: www.FOLKOTEKA.org, Kurir, Svetplus

Facebook komentari

Leave a Reply