pinkove zvezde ziri

Pinkove Zvezde: Novih 10 takmičara ide u sledeći krug!

Deveta po redu emisija “Pinkove zvezde”, koju s nestrpljenjem iščekujemo iz subote u subotu, doneće nam novih deset takmičara koji su dobili priliku da se bore za titulu Pinkove zvezde.

Voditelj je Milan Kalinić, koji je iznenadio sve u studiju budući da je došao sa potpuno novim imidžom. On je, naime, ofarbao svoju kosu u crnu boju, a to je uradio, kako je rekao jer Ceca voli crne momke.

U devetoj emisiji takmičenja Pinkove zvezde dogodila se nesvakidašnja situacija. Čak deset takmičara je uspelo da dobije svih pet glasova žirija, stoga je odlučeno da dva takmičara idu u baraž.

Međutim, deset je ujedno i ukupan broj takmičara koji mogu nastaviti takmičenje u muzičkom talent šou programu Pinkove zvezde, tako da nije bilo mesta za baraž u kome će neko izboriti direktan prolaz dalje. Kako pravila nalažu, svega dvoje takmičara je uspelo da izbori direktan plasman, i to samo u baražnu emisiju.

Odlukom stručnog žirija koji su i u ovoj emisiji činili Ceca Ražnatović, Marina Tucaković, Haris Džinović, Bora Đorđević i Miroslav Ilić, dalje su prošli sledeći takmičari: Dragana Rakčević, Bogdan Martinović, Saška Marić, Nina Stanimirović, Bojana Golubović, Lejla Zahirović, Rada Janevska, Tijana Cogoljević, Danilo Živković, Jelena Grbović.

Milan Kalinic

Podsetimo, prošle nedelje u dalji tok takmičenja prošli su Sanja Kostić, Darko Toneski, Milan Osmanović, Hristijan Petrović, Jovana Dejić, Aleksandar Vejnović, Aleksandra Nikolov, Damjan Radovanović, Renato Zahirović i Filip Bulatović.

U baražnu emisiju plasman su direktno izborili Dejvid Stojkov i Slađan Stojković.

Svi protiv Miroslava Ilića?

Pred sam kraj nastupa takmičara Slađana Stojkovića, jednog od takmičara u devetoj emisiji Pinkovih zvezda, Miroslav Ilić je bio taj koji je spustio stolicu. Kako je Slađan do tog trenutka imao svih pet glasova, činilo se da je to definitivna odluka. Spuštanje stolice je izazvalo glasno negodovanje ostalih članova žirija, naročito Harisa Džinovića. Kako je sve interesovalo zašto je Miroslav to učinio, prva koja ga je ljutito upitala je bila Ceca.

– Zato što mislim da su prethodni kandidati koji su dobili pet stolica ubedljivo bolji od ovog kandidata. Ima još deset kandidata da odslušamo. Čovek ima šansu u acapella delu emisije – objasnio je Miroslav.

Miroslav Ilic

Pravi mali rat je nastao kada su članovi žirija završili komentarisanje kandidata, te su se Ceca, Haris i Marina spustili. Pošto su jedini bili “gore”, Bora je zaključio da deli mišljenje koje je Miroslav izneo:

– U odnosu na ostale petice večeras, za nijansu je…”.

Miroslav je tokom prepirke zamolio Harisa da mu ne upada u reč, a kada je Miroslav završio svoje izlaganje, Haris je nastavio.

Čitaj još  Jelena Karleuša i Seka Aleksić u istoj kreaciji! (FOTO)

Haris je u čudu upitao: “Šta ti je bolan?”, pa je odmah podigao svoju stolicu, nakon čega je Miroslav je zamolio Harisa da mu ne upada u reč. Kada je Miroslav završio svoje izlaganje, Haris je nastavio…

– Samo jedna stvar, indikativna. Kada smo gore, imamo jedno mišljenje. Kada siđemo dole, a Bora ostane gore, on ima drugačije mišljenje – bila je opaska na Boru Čorbu koji se složio sa Miroslavom.

– Nisam promenio mišljenje. Pa tu je negde, za četiri i po, pet minus… tu smo negde – završio je Bora i nasmejao prisutne u studiju.

Nastavljeno prepucavanje Milana Kalinića i Cece Ražnatović!

Jedna od večerašnjih takmičarki talent šoua Pinkove zvezde Bojana Golubović (19) je u svojoj biografiji zabeležila da odlično imitira pevače, pa je žiri poželeo da vidi neku imitaciju između njena dva nastupa.

Milan Kalinic sa zirijem

Bojana se odlučila za Zlatu Petrović i njenu pesmu “Zagušljivo”. Po završetku imitacije, Milan se potrudio da imitacija dobije na komičnosti pa je uzviknuo:

– Bolju imitaciju Sinana Sakića nisam dugo čuo.

– To nije Sinan Sakić! – uzvratila je Ceca i nastavila:
– Ne, ne… to on hoće uporno da potvrdi da ne sluša folk. On je urban inače, razumeš? – pokušala je da objasni pevačica ostalim članovima žirija.

– Sada si ovo pogrešno shvatila Ceco – ozbiljnim tonom je objasnio Milan, na šta mu je Ceca uzvratila:

– Mnogo si bio pametniji s plavom kosom! – aludirajući na novi imidž voditelja, međutim, na kraju mu je ipak slomila srce rečima da više voli plavušane te da se uzalud farbao.

– Greška za greškom – rekao je Milan.

Prepucavanje između Cece i Milana se nastavilo i ove nedelje, a šta nas očekuje u sledećoj emisiji ostaje da vidimo.

Pogledajte celu emisiju:

izvor: Svetplus, Kurir

Facebook komentari

One comment

Leave a Reply