clanovi zirija - pinkove zvezde

Pinkove Zvezde: Novih 10 kandidata se izborilo za dalje takmičenje!

Takmičenje je bilo napeto, osam takmičara prošlo je dalje sa svih 5 glasova, a u baražu se za nastavak takmičenja izborila samo jedna kandidatkinja.

Ove nedelje je najviše sreće imalo ovih 8 kandidata i osvojilo svih 5 glasova: Branislav, Medina, Jasminka, Saša, Gabrijela, Zoran, Svetozar i Marko.

marina i miroslav ziri

Kao i u prethodnim emisijama, i ovoga puta se za prolazak u naredni krug borilo 20 kandidata od kojih samo njih 10 ima priliku za naredni stepenik u takmičenju.

Žiri se potrudio da bude objektivan, ali, kao i u svim prethodnim emisijama, biće razlike u mišljenjima, pa i poneka svađa.

ceca raznatovic ziri

U baražu se takmičlo 11 takmičara a samo jedan od njih prošao je dalje. Takmičar koji je prošao dalje u baražu je Nevena Ćevap.

Haris prozvao Milana!

Nakon što je kandidat Marko Milosavljević sišao sa scene “Pinkovih zvezda”, Haris se ponovo podigao kako bi sa voditeljem rešio to njegovo nagovaranje žirija da podignu stolice i ako takmičar nije zadovoljio kriterijume.

haris dzinovic pinkove zvezde

– Kako te nije sramota? – upitao je Haris na Milanovo pitanje: “Hajde da vidimo zbog čega ljudi. Hajde da vidimo. Možda se i ne složimo!”

Haris je pojasnio da je Milan, iako je pozvao “devojčice” da dignu svoje stolice, propustio da se obrati Ceci i zatraži njeno mišljenje o Markovom nastupu.

Čitaj još  Pinkove Zvezdice: Krenuo drugi krug takmičenja!

Ceca je imala par reči za njega:

– Samo da ti kazem Harise. Ja razumem. On ima 40 i nesto. Senilan je.

Posle smeha u publici, Milan je nastavio.

– Tipično žensko, nikad zadovoljno. Kada je pitaš, iznenadi se, a kada je ne pitas, naduri se – rekao je on, a potom nastavio:

– Zato ne treba tumačiti žene. Jednostavno ići dalje kroz život sa mačem u ruci i boriti se, upravo za njih.

Zbog ovog nastupa je nastao haos:

izvor: Kurir

Facebook komentari

One comment

Leave a Reply