pinkove zvezde ziri

Pinkove Zvezde: Najstrožiji žiri do sada jedva izabrao 10 kandidata!

Četrnaestom epizodom šoua Pinkove zvezde načinjen je korak bliže drugom krugu takmičenja, a žiri je u izboru novih deset kandidata bio oštriji nego inače.

U sinoćnoj je epizodi od ukupno dvadeset takmičara, odlukom žirija koji su i ovaj put činili Ceca Ražnatović, Marina Tucaković, Haris Džinović, Bora Đorđević i Miroslav Ilić, izabrano je novih deset potencijalnih Pinkovih zvezda.

Ceca pinkove zvezde

U drugi krug takmičenja sigurno su kročili Saša Kocić, Bojan Grujić, Bojan Andov, Haris Šehović i Marija Jovičić, koji su osvojili maksimalan broj poena od članova žirija, odnosno svih pet. Trinaest takmičara još je jednom pokazalo svoje vokalne sposobnosti u baražnom acapella izvođenju, odakle je njih još pet, opet odlukom žirija, ostvarilo plasman u drugi deo takmičenja i samim tim postalo potencijalna zvezda. Iz baraža su dalje prošli sledeći takmičari: Kristina, Goran, Vladimir, Marko i Ibrahim.

Dakle, u dalji krug takmičenja ove nedelje prošli su: Kristina Kuzmanovska, Goran Mladenović, Vladimir Kostić, Marko Žakula, Ibrahim Petronijević, Kocić Saša, Nebojša Vranjevac, Bojan Andov, Haris Šehović i Marija Jovičić.

Nakon napete borbe, kako redovne na sceni studija u Šimanovcima, tako i u baražu, dobijeno je ukupno 140 takmičara koje ćemo uskoro gledati u drugom krugu Pinkovih zvezda na ružičastoj televiziji.

Ono što smo primetili, Ceca je i sinoć izgledala izuzetno atraktivno i zavodljivo, ali isto tako, pokazala je da je ‘normalna’ žena, pa se tako na fotografiji može videti celulit. Međutim, s obzirom na to koliko Ceca ima godina, a koliko bolje izgleda od svojih mnogo, mnogo mlađih koleginica, mi joj uoopte ne zameramo!

Saša Kocić nastupao našminkan?!

Kandidat Saša Kocić svojim nastupom izazvao je veliku pažnju jer se na njegovim usnama mogao videti crveni ruž.

Sasa Kocic

Saša se predstavio numerom “Nisi znala da te volim”, a nakon njegovom nastupa voditelj Milan Kalinić primetio je da su šminkerke pomogle takmičaru da izgleda mlađe na sceni. Njemu je zasmetalo jer su “preterale” sa karminom i puderom, pa je u jednom trenutku uzeo maramicu i obrisao šminku sa takmičarevog lica i mikrofona uz reči:

– Ja se nisam zezao kada sam ti rekao da si se našminkao.

Milan Kalinic i Sasa Kocic

Pevač je zatim otpevao i pesmu Tonija Cetinskog “Umirem sto puta dnevno”, nakon čega ga žiri pohvalio, a Milan se našalio:

– Vidiš kad Milanče malo obriše, kad dotera…

Pogledajte Sašin nastup:

Marko Žakula fascinirao Boru Đorđevića odabirom pesme!

Marko Žakula nastupio je kao poslednji takmičar, a peva pesma koju je otpevao bila je “Zajdi, zajdi”.

Marko Zakula

– Meni se dopalo. Mozda nije perfektno tehnički, ali lepa interpretacija, emocija super. Mene je ganulo – rekla je Marina.
– Jako lepa boja, interesantna tehnika pevanja. Teška pesma izuzetna za izvođenje, pogotovo što je van ritma. U svakom slučaju, meni se to jako dopada – podržala ga je Ceca.
– Veruj mi da se ne bih usudio da je pevam – rekao je Bora.

Čitaj još  Parovi: Brendon opet iznervirao ukućane (VIDEO)

Druga pesma je “Bacila je sve niz rijeku”. Marina je pokušavala da ubedi Harisa da svoj glas da Marku. Kada je Milan pozvao Harisa da podigne svoju stolicu, Miroslav je to shvatio kao da Haris daje svoj glas za svih pet, te je spustio svoju stolicu. Pošto su Miroslavu objasnili da Haris nije glasao, Miroslav se složio sa njim i vratio svoju stolicu gore.

– Ma super pevaš. Meni se sviđa. Nije savršenstvo, ali mi se sviđa – uporna je bila Marina.

“Zajdi zajdi” nemoj da pevaš. Ima more pevača koji je pevaju. Ne znam zašto se vi odlučujete da na ovakvim takmičenjima pevate teške pesme i pesme koje su van ritma, jer vi ganjate celo vreme matricu i to je prezahtevno. Ne može ti ništa dobro doneti – rekao mu je Haris. I Miroslav se složio sa njim.

– Meni se jako sviđa kako ti pevač. Lep dečko, zgodan, samo 19 godina ima – kratka je bila Ceca.
– Izuzetnu boju glasa imaš, slatko pevaš. Od tebe moze da se napravi onako, sjajan pevač. Što se mene tiče, ti si pet – rekla je Marina.

Kandidat je dobio 4 glasa, ali je na kraju prošao u dalji krug sa drugih devet takičara.

Pogledajte celu emisiju:

izvor: Kurir, www.FOLKOTEKA.org

One comment

Leave a Reply