pinkove zvezde 44 emisija

Pinkove Zvezde: Još deset takmičara prošlo u sledeći krug!

Ovom emisijom završen je četvrti krug Pinkovih zvezda. Počinje polufinalno takmičanje, tačnije peti krug, a ove nedelje u petom krugu našli su se sledeći takmičari.

Deseto veče trećeg kruga najomiljenijeg talent šou programa u Srbiji “Pinkove zvezde” predstavilo je najbolje i najtalentovanije takmičare. Novi krug doneo je nova pravila pa se tokom večeri smenjulo pet grupa po 4 pevača koji su se međusobno nadmetali.

Direkto dalje u peti krug Pinkovih zvezda prošli su: Renata Lovasova, Pavle Dejanić, Aldin Avdijaj, Lejla Zahirović i Miloš Radovanović.

pinkove zvezde baraz

Finalni obračun, odnosno baraž, izgledao je ovako: Takmičari Nikola Nikolić i Predrag Uskoković pevali su pesmu “Ovaj život nije lak” Džeja Ramadanovskog, a dalje ide Nikola Nikolić. Teodora Toković i Jelena Vukojević predstavile su se pesmom “Znaj da znam” Aleksandre Radović, mesto u petom krugu zauzela je Teodora Toković. Fenomenalni Denis Ibrahimović i Nemanja Maksimović pevali su “Merak mi je” Zdravka Čolića, dalje je prošao fantastični Nemanja Maksimović. Dejvid Stojkov i Aleksandar Ljubičić nastupili su pemom “Ne klepeći nanulama” Nedžada Salkovića, u sledeći krug ide Dejvid Stojkov. Fenomenalne Tijana Cogoljević i Tijana Avramović pevale su pesmu “Polje jagoda” Dare Bubamare, a dalje ide Tijana Cogoljević.

Nova pravila učinila su takmičenje još zanimljivijim, a Ceca Ražnatović, Marina Tucaković, Haris Džinović, Miroslav Ilić i Bora Đorđević su na još većem iskušenju i pod neugodnom atmosferom po njih.

Pavle oduševio Boru njegovom pesmom!

Fenomenalni Pavle Dejanić iz Šapca oduvao je žiri fenomenalnim rokerskim nastupom i svojim izvođenjem pesme.

pavle odusevio boru

Pavle Dejanić nastupio je pesmom “Ko te ljubi dok sam ja na straži” Riblje čorbe. Aplauz žirija, stojeće ovacije publike. Aplauz je trajao dugo po završetku pesme.

Čitaj još  Darko Lazić se sa Anom i bebom vraća na selo!

– Šta da kažem, ne samo da je sjajan pevač, nego je i sjajno izabrao pesmu – rekao je Bora.

– Svaka čast Pavle, ti si to doneo na svoj način, sa mnogo više energije nego što je ja pevam. Svaka ti čast – odao mu je priznanje Bora Čorba.

bora odusevljen

– Tebi je Pavle rokenrol u krvi. To se čuje, oseća i treba da bude tako. Jednostavno, formiran si i bilo je fenomenalno – hvalila ga je Marina.

– Ja sam te bez daha gledala, pun si energije, imaš pozitivnu agresiju koja je pitka – rekla je Ceca.

Pogledajte Pavlov večerašnji nastup:

Pogledajte snimak cele emisije:

izvor: Svetplus, www.FOLKOTEKA.org

Leave a Reply