pinkove zvezde ziri 18.04.

Pinkove Zvezde: Izabrano novih 10 finalista takmičenja!

Prethodne nedelje izabrano je 10 finalista kojima će se pridružiti i večerašnjih 10 kandidata.

Drugo veče trećeg kruga najomiljenijeg talent šou programa u Srbiji Pinkove zvezde, počeo je večeras, a takmičari su dokazali zašto su došli čak do ovde. Novi krug doneo je nova pravila pa se tokom večeri smenjivalo pet grupa po 4 pevača koji su se međusobno nadmetali.

Članovi žirija više neće podizati stolice već će izvođenje numera ocenjivati elektronski.

pinkove zvezde 18.04.

Nova pravila učinila su takmičenje još zanimljivijim, a Ceca Ražnatović, Marina Tucaković, Haris Džinović, Miroslav Ilić i Bora Đorđević biće na još većem iskušenju i pod neugodnom atmosferom po njih.

Podsetimo, prošle nedelje dalje su prošli iz baraža: Filip, Marko, Milan, Aleksandra, Jelena, a direktno su prošli: Zlata, Dušan, Slobodan, Jelena Grbović i Ivan Kurtić.

Seksi Bugarka opčinila Cecu!

Bugarka Gabrijela Pejčev, takmičarka Pinkovih zvezda, oduševila je sve svojim stasom i glasom, a najviše od svih je bila opčinjena Svetlana Ceca Ražnatović, koja joj je uputila komplimente na račun njenog izgleda. Seksi Bugarka je pevala upravo Cecinu pesmu “Fatalna ljubav”.

gabrijela pejcev

– Ona ima nežnu boju glasa, ona umiljato peva. Ja je znam iz prethodnih krugova. Ovo nije pesma u kojoj možeš pokazati ono što znaš. Prezgodna si. Večeras si sve to lepo izvela i zablistala – pohvalila ju je Ceca.

– Mogu da kažem da je pevanje Cecinih pesama mač sa dve oštrice. Očekujem Cecu, sada slušam Gabrijelu i to mi je bilo malo nedovoljno energije, međutim, ponašanje na bini je za svaku pohvalu i pevanje je izuzetno tačno – rekao je Bora.

ceca opcinjena gabrijelom

– Jedan dobar nastup. Scenski prilično čvrst – rekao je Haris.

– Ovo je jedina kandidatkinja kojoj baš odobravam što je odabrala tvoju pesmu. Baš ti odobravam što si odabrala Cecinu pesmu. Dobro si je otpevala, ali i dovoljno erotično zvuči, dovoljno propraćeno diskretnom erotikom koja do ludila dovodi ovaj muški svet – hvalio ju je i Miroslav.

Čitaj još  Posvađali se Ana Bekuta i Šaban Šaulić!

Pogledajte Gabrijelin nastup:

Aleksandra ostavila žiri bez teksta!

Aleksandra Aleksić raspametila je žiri i publiku svojim izvođenjem pesme “Rođeni”, koju u originalu izvodi Kaliopi. Ona je dobila aplauz svih članova žirija, i dug aplauz publike.

aleksandra aleksic

– Da ti kažem nešto, apsolutno si zaslužila da pustim da ovo traje koliko god traje. Ja ću se ponoviti i reći da si ti jedna opasna pevačica – zaključio je Milan.

Haris se “nametnuo” jednim komentarom…

– Šta ćeš ti uopšte ovde – upitao je on.
– Ima razloga – rekla je Ceca.
– Da bi te čulo dva, tri miliona ljudi. Jer to zaslužuješ – objasnila je Ceca.
– Bilo je potpuno genijalno, lucidno, na tvoj način, bilo je do bola – oduševljena je bila Marina.
– Mene je isprepadala šta će biti kada skoči oktavu. Kada je skočila napala, ostao sam bez teksta, svaka čast, genijalno – dodao je Bora.

Pogledajte Aleksandrin nastup:

Pogledajte snimak cele emisije:

izvor: EPK, www.FOLKOTEKA.org

Leave a Reply