pinkove zvezde 25.04.

Pinkove Zvezde: Izabrano novih 10 finalista koji idu dalje!

Petoro takmičara iz baraža prošlo je u sledeći krug. Još deset takmičara zauzelo je svoje mesto u sledećem krugu.

Četvrto veče trećeg kruga najomiljenijeg talent šou programa u Srbiji ‘Pinkove zvezde’, održalo se uz pregršt dobrih i talentovanih kandidata. Novi krug doneo je nova pravila pa se tokom večeri smenjivalo pet grupa po 4 pevača koji se međusobno nadmeću. Članovi žirija više ne podižu stolice već izvođenje numera ocenjuju elektronski.

Nova pravila učinila su takmičenje još zanimljivijim, a Ceca Ražnatović, Marina Tucaković, Haris Džinović, Miroslav Ilić i Bora Đorđević su na još većem iskušenju i pod neugodnom atmosferom po njih.

bora, ceca i haris

Direktno u dalje takmičanje plasirali su se: Tanja Avramović, Boban Radojević, Ilija Davidović, Tijana Cogoljević i Stefan Cvetković.

U baražnom delu emisije takmičili su se: Marija Mitić i Milica Mitić sa pesmom “Pitaju me u mom kraju” Dragane Mirković, a prošla je Milica. Takmičari Nikola Samardžić i Nikola Nikolić pevali su Tozovčevu pesmu “Jeremija”, izborio se Nikola Samardžić. Pesmu “Maruška” pevali su Žarko Stanojević i Goran Mladenović, trijumfovao je Žarko Stanojević. Lejla Zahirović prošla je u sledeći krug boreći se sa Jelenom Vukojević u pesmi “Oko moje sanjivo” grupe Magazin. Stefan Vujović i Dušan Kostrešević pevali su pesmu “Ružica” Bijelog dugmeta, a prošao je Stefan. Miodrag Trailović i Haris Šehović takmičili su se pesmom “Petak na subotu” Željka Joksimovića i prošao je Haris.

Ceca odlepila za Nikolom!

Nikola Samardžić iz Mojkovca oduševio je žiri i publiku, a posebno Cecu. On je pevao pesmu “Oči jedne žene” koju u originalu izvodi Predrag Živković Tozovac.

nikola samardzic 25.04.

– Znam njegove bolje interpretacije od ove. Meni se čini da su prijašnje bile bolje. Sve mi je otpevao predškolski, bez puno duše, falilo mi je tu svašta nešto – priznao je Haris.

– Krajeve nisi mogao da ispevaš onako kako bi trebalo da bude, tako da je kompletan utisak malo bleđi nego što si ostavljao ranije – rekao je Bora.

Čitaj još  Pinkove Zvezde: Dvanaest novih takmičara u četvrtom krugu!

ceca odusevljena nikolom

Ceca je priznala da ima posebnu simpatiju i emociju prema njemu, i složila se sa Harisom i Borom.

Pogledajte njegov nastup:

Kragujevčanka briljirala večeras!

Tijana Cogoljević iz Kragujevca pevala je pesmu Čolićevu pesmu “Ti si mi u krvi”, po verziji Teške Industrije. Tijana je dobila aplauz svih članova žirija i direktno se plasirala u sledeći krug.

tijana cogoljevic cetvrti krug

– Raskošan glas, raskošan talenat, bilo je uživanje slušati te – rekao je Bora.
– Ja prethodnu kandidatkinju obožavam, i to nije nikakva tajna – rekao je Miroslav.
– Ali zaleteh se – priznao je on – ali šta tebi bi? Ovo je ubedljivo njena najbolja interpretacija.

Ceca je zamerila Miroslavu jer se ogrešio o devojke, jer je delio ocene pre kraja.

– Ovo je tako išlo uz tebe, ti si bila svoja, preslatka si, prelepa si, stajling ti je odličan – rekla je Marina.
– Ovo je sjajno otpevano, nigde nije kliznula gore, dole… – rekao je Haris.

Pogledajte njen nastup:

Pogledajte snimak cele emisije:

izvor: Svetplus, www.FOLKOTEKA.org

Facebook komentari

Leave a Reply