pinkove zvezde 13.05

Pinkove Zvezde: Izabrano još 10 finalista koji idu dalje!

Završena je još jedna emisija ‘Pinkovih zvezda’. Još jedno sjajno takmičenje i talentovani kandidati, međutim u četvrtom, kao i u trećem krugu, nijanse odlučuju o takmičarima koji prolaze u peti krug takmičenja.

Osmo veče trećeg kruga najomiljenijeg talent šou programa u Srbiji ‘Pinkove zvezde’ održalo se uz uz pregršt dobrih i talentovanih kandidata. Novi krug doneo je nova pravila pa se tokom večeri smenjivalo pet grupa po 4 pevača koji su se međusobno nadmetati.

marina ziri

Članovi žirija više ne podižu stolice već izvođenje numera ocenjuju elektronski.

Direktno dalje u petom krugu ‘Pinkovih zvezda’ prošli su: Ivan Kurtić, Jelena Grbović, Danilo Živković, Kristinja Matanović i Denis Dimoski.

Baražno, odnosno duelno takmičanje izgledalo je ovako:
Jelena Ćirković i Milena Jovanović pevale su pesmu “Zbog tebe”, dalje je prošla Jelena. Enis Todić i Haris Šehović izveli su pesmu “Čija je ono zvijezda” Zdravka Čolića, a dalje ide Enis. Valentino Radosavljević i Dušan Štaka nastupili su sa pesmom “Naljutićeš me ti” Miroslava Ilića, svoje mesto u petom krugu osigurao je Dušan Štaka. Rada Janevska i Marija Janković podigle su atmosferu pesmom “Zavede me majko momak loš”, dalje ide Rada Janevska. Fenomenalni Ilija Davidović i Vladan Nešić pevali su pesmu “Svađalice moja mala” Marinka Rokvića, a dalje ide Vladan.

Haris oduševljen Kurtićem: Ne moraš ni u finalu dolaziti!

Fantastična prva muška četvorka nastupila je u prvim minutima u ‘Pinkovim zvezdama’. Mesto u petom krugu direktno zauzeo je Ivan Kurtić, a žiri je bio oduševljen njegovom interpretacijom.

Ivan Kurtić iz Niša nastupio je sa fenomenalnom pesmom “Đelem, đelem”.

ivan kurtic 13.05.

– Još još još! – uzvikivao je žiri.
– Prošli put se prošvercovao, a sada se vratio, Stivi Vonder, a sada je briljirao, sada si razvalio – govorio je Bora.
– Fenomenalan si bio i prošlog puta, ludilo – smatra Ceca.
– Ima li jedna reč u rečniku svetskom koja je iznad fenomenalnog – zapitao se Haris.

Čitaj još  Pinkove Zvezdice: Takmičenje napustili Mehmed i Vladislava!

ceca odusevljena

– Ako si bio fenomenalan, a sada si bolji, šta si sada? Bio si u prvom, drugom krugu fantazija, u trećem si bio malo dole, i ovom krugu si potvrdio šta je to što tebi leži – oduševljen je bio Haris.
– Možda si se malo i zezao, ali si ovim pokazao da je to stvarno pevanje… Ja bih te poslao kući i ne bih ti dao da uopšte više dolaziš. Ne moraš ni u finalu dolaziti. Javićemo ti se za finale – poručio mu je Haris.

Pogledajte Ivanov nastup:

Pogledajte snimak cele emisije:

izvor: www.FOLKOTEKA.org

Facebook komentari

Leave a Reply