pinkove zvezde 31.01.2015

Pinkove Zvezde: Izabrano 10 takmičara, jedan od njih imao udes posle emisije!

Početak drugog kruga muzičkog takmičenja Pinkove Zvezde bio je više nego uzbudljiv. Čak osam takmičara dobilo je svih pet glasova, a u baražu je dalje prošlo još dva kandidata.

Prva emisija drugog kruga popularnih ‘Pinkovih zvezda’ omogućila je direktan prolazak u treći krug za osam talentovanih takmičara koji su ostvarili maksimalni broj poena (pet): Nevena Stojanović, Jelena Grbović, Renato Zahirović, Mlađen Tosović, Aleksandar Živanović, Slobodan Radanović, Marko Novović i Ilija Davidović. U baražu se njih 12 borilo za samo dva preostala mesta.

baraz pinkove zvezde

Jednoglasnom odlukom strogog, ali pravičnog petočlanog žirija čija je predsednica večeras bila Ceca Ražnatović, iz baraža su se nakon acapella izvođenja dalje plasirali najstariji takmičar, 56-godišnji Bajro Planjanin i Vanja Lakatoš.

Navedenih deset takmičara prvi su kandidati koje ćemo ponovo gledati i slušati u trećem krugu, nakon još deset emisija iz drugog kruga. Naredna je već u subotu, 7. februara.

Slobodan Radanović imao udes, prebačen u Urgentni centar!

Slobodan Radanović, učesnik večerašnje emisije “Pinkove zvezde” nakon emisije doživeo je saobraćajnu nesreću na putu između Zrenjanina i Novog Sada.

slobodan radanovic

Nesreća nije bila nimalo naivna, Slobodan je morao biti prebačen u Urgentni centar u Novom Sadu, gde se i sada nalazi. On je u stabilnom stanju, i ima povredu glave.

Da nešto nije u redu, moglo se naslutiti i iz statusa na Fejsbuku, koji su ljudi koji vode njegovu stranicu ostavili na profilu. On je takođe otkazao i zakazana gostovanja narednih dana.

Slobodan je u emisiji “Pinkove zvezde” dobio svih pet glasova i oduševio je žiri.

Pogledajte kako je on nastupio:

Trudna kandidatkinja šokirala žiri dekolteom!

Jovana Dejić nastupila je u prvoj emisiji drugog kruga šou programa Pinkove zvezde i žiri ostavila bez reči svojim bujnim dekolteom. Iako je žiri imao pozitivno mišljenje o takmičarki koja je u drugom stanju, priznali su i da ih je njen dekolte iznenadio.

Čitaj još  Edo Maajka posle osam godina ponovo u Beogradu

jovana dejic trudna

Jovana se predstavila pesmom “Pariski lokal” i osvojila tri glasa žirija.

U poslednjem trenutku je Marina dala treći glas i novu šansu Jovani. Bora je pohvalio izbor pesme, jer nisu imali prilike da je čuju ranije. On je primetio i nedostatak vazduha prilikom pevanja, pa mu je Milan skrenuo pažnju na to da je Jovana u petom mesecu trudnoće.

Za drugo izvođenje izabrala je pesmu “Lutka” Katarine Grujić.

– Za njih dvoje, mislim da je dosta troje – rekao je Miroslav.

Haris smatra da je pevanje koretno, mozda je mogla imati stolicu više, ali pet nikako.

ceca i bora ziri

I Bora se slaže sa Harisom, i veruje da će u baražu dobro proći. Ceca zna da pevati i biti u drugom stanju nije lako.

– To žene samo mogu da znaju – rekla je Ceca.

Međutim, posle baraža Jovana nije prošla u dalje takmičenje.

Pogledajte kako je Jovana pevala:

Pogledajte snimak cele emisije:

izvor: Svetplus, Kurir, www.FOLKOTEKA.org

3 comments

Leave a Reply