pinkove zvezde - ivan kurtic pobednik

Pinkove Zvezde: Ivan Kurtić pobednik prve sezone!

Prvi pobednik muzičkog takmičenja “Pinkove zvezde” je Ivan Kurtić. On se odlukom publike našao u finalnom obračunu sa Pavlom Dejanićem a glasovi publike su na kraju odlučili da titulu prve “Pinkove zvezde” ipak ponese Ivan Kurtić.

Nakon što je na audiciji izborio učešće u emisijama i čast da nastupa u studiju u Šimanovcima, Ivanova dalja sudbina bila je prepuštena u ruke fenomenalnog petočlanog žirija koji čine: Miroslav Ilić, Marina Tucaković, Haris Džinović, Svetlana Ceca Ražnatvić i Bora Đorđević.

Borba za finale bila je izuzetno teška, preko 400 kandidata našlo se zajedno sa njim u ‘Pinkovim zvezdama’. Stručni žiri je nakon mnogih nastupa izabrao 16 TOP polufinalista, od kojih je publika izabrala 12 veličanstvenih: Bojanu Golubović, Mlađena Tošovića, Aleksandru Aleksić, Danila Živkovića, Zenaidu Đukić, Nemanju Maksimovića, Gabrijelu Pejčev, Slobodana Radanovića, Pavla Dejaniča, Maje Milošević, Miloša Radovanovića i Ivana Kurtića.

ivan kurtic pobednik

SMS glasovi publike bili su presudni, te su prvi krug takmičenja napustili: Maja Milošević, Nemanja Maksimović, Danilo Živković, Aleksandra Aleksić, Bojana Golubović i Gabrijela Pejčev. Nakon toga, takmičenje su napustili Zenaida Đukić, Mlađan Tošović, Slobodan Radanović, Pavle Dejanić i Miloš Radovanović. Kao utešnu nagradu dobili su grupno putovanje u Tursku.

Čitaj još  Pinkove Zvezde: U vanrednoj emisiji izabrano još 20 kandidata!

Pobednik Ivan Kurtić dobio je gitaru od Bore Đorđevića. Miroslav ilić poklonio je Ivanu Alfa Plam vaučer. Marina Tucaković se zahvalila produkciji Pinka.

– Ivane srećna ti pobeda, Pavle samo tako nastavi – rekla je Ceca.

Ivana iščekuje turneja i novi album u saradnju sa Pink televizijom.

– Želim da se zahvalim svim glasačima, porodici i prijateljima. Kao i svim takmičarima na druženju – rekao je Ivan.

Pogledajte snimak cele emisije:

izvor: Blic, Svetplus

Leave a Reply