pinkove zvezde - ivan kurtic pobednik

Pinkove Zvezde: Ivan Kurtić pobednik prve sezone!

Prvi pobednik muzičkog takmičenja “Pinkove zvezde” je Ivan Kurtić. On se odlukom publike našao u finalnom obračunu sa Pavlom Dejanićem a glasovi publike su na kraju odlučili da titulu prve “Pinkove zvezde” ipak ponese Ivan Kurtić.

Nakon što je na audiciji izborio učešće u emisijama i čast da nastupa u studiju u Šimanovcima, Ivanova dalja sudbina bila je prepuštena u ruke fenomenalnog petočlanog žirija koji čine: Miroslav Ilić, Marina Tucaković, Haris Džinović, Svetlana Ceca Ražnatvić i Bora Đorđević.

Borba za finale bila je izuzetno teška, preko 400 kandidata našlo se zajedno sa njim u ‘Pinkovim zvezdama’. Stručni žiri je nakon mnogih nastupa izabrao 16 TOP polufinalista, od kojih je publika izabrala 12 veličanstvenih: Bojanu Golubović, Mlađena Tošovića, Aleksandru Aleksić, Danila Živkovića, Zenaidu Đukić, Nemanju Maksimovića, Gabrijelu Pejčev, Slobodana Radanovića, Pavla Dejaniča, Maje Milošević, Miloša Radovanovića i Ivana Kurtića.

ivan kurtic pobednik

SMS glasovi publike bili su presudni, te su prvi krug takmičenja napustili: Maja Milošević, Nemanja Maksimović, Danilo Živković, Aleksandra Aleksić, Bojana Golubović i Gabrijela Pejčev. Nakon toga, takmičenje su napustili Zenaida Đukić, Mlađan Tošović, Slobodan Radanović, Pavle Dejanić i Miloš Radovanović. Kao utešnu nagradu dobili su grupno putovanje u Tursku.

Čitaj još  Pinkove zvezde: Posle napete emisije, pogledajte ko je prošao dalje!

Pobednik Ivan Kurtić dobio je gitaru od Bore Đorđevića. Miroslav ilić poklonio je Ivanu Alfa Plam vaučer. Marina Tucaković se zahvalila produkciji Pinka.

– Ivane srećna ti pobeda, Pavle samo tako nastavi – rekla je Ceca.

Ivana iščekuje turneja i novi album u saradnju sa Pink televizijom.

– Želim da se zahvalim svim glasačima, porodici i prijateljima. Kao i svim takmičarima na druženju – rekao je Ivan.

Pogledajte snimak cele emisije:

izvor: Blic, Svetplus

Facebook komentari

Leave a Reply