pinkove zvezde ziri 02.05.

Pinkove Zvezde: Dvanaest novih takmičara u četvrtom krugu!

Velika konkurencija i nijanse koje su odlučivale koji takmičar će se naći u četvtom finalnom delu ovog popularnog muzičkog šoua.

Šesto veče trećeg kruga najomiljenijeg talent šou programa u Srbiji Pinkove zvezde održalo se uz pregršt dobrih i talentovanih kandidata. Novi krug doneo je nova pravila pa se tokom večeri smenjivalo pet grupa po 4 pevača koji su se međusobno nadmetali. Članovi žirija više ne podižu stolice već izvođenje numera ocenjuju elektronski.

Takmičari koji su se svojih muka odmah rešili i direktno prošli u četvrti krug Pinkovih zvezda su: Branka Svirkov, Ajder Bakterović, Nemanja Semlekan, Krstinja Matanović, Danilo Živković i Semir Džanković.

miroslav ilic 02.05.

Baražno, odnosno duelno takmičenje izgledalo je ovako: izmedju Sofije Gavrilović i Marije Jovičić i pesme “Srce je moje violina” Lepe Lukić, dalje ide Marija. Vladimir Krunić i Sadat Rizvanović pevali su pesmu “Kraljice moga srca” Šabana Šaulića, svoje mesto u četvrtom krugu zauzeo je Vladimir. Takmičari Svetozar Andrić i Valentino Radosavljević borili su se sa starogradskom pesmom “Kad te vidim na sokaku”, Valentino ide dalje. Renata Lovasova i Tatjana Šarac pevale su pesmu “Pariski lokal” Olivere Katarine (original pesme), dalje ide Renata. Fenomenalni Dejvid Stojkov i Bogdan Martinović pevali su “Ti si žena mog života” Radeta Jorovića, mesto u četvrtom krugu zauzeo je Bogdan. Gojko Vujić i Nikola Đokić takmičili su se sa pesmom “Šta će meni više od toga” Harisa Džinovića, dalje ide Gojko.

Čitaj još  Ceca Ražnatović: Hoću da se borim za kandidate!

Krstinja napravila spektakl u emisiji!

Kristinja Matanović iz Podgorice pevala je pesmu “Crno i belo” koju u originalu izvodi Kaliopi.

krstinja matanovic 02.05.

– Ona je odlična bila i samo pred kraj je otišla u falš i koncentrisala se na koreografiju. A kada su takve vrhunske interpretacije u pitanju, retko ko se koncentriše na koreografiju. Ona je sjajno dete, sjajan talenat, ogroman talenat. Veliki potencijal i ja ne sumnjam da će Krstinja napraviti ogromnu karijeru – hvalila ju je Ceca.

cecina podrska

– Ovo je bilo neverovatno iskustvo i zadovoljstvo slušati te – kratak je bio Bora.

Baraž su ovog puta zauzele Renata Lovasova i Tatjana Šarac, dok je Tijana Avramović ispala iz ‘Pinkovih zvezda’.

Pogledajte Kstinjin nastup:

Pogledajte snimak cele emisije:

izvor: Svetplus, Kurir, www.FOLKOTEKA.org

Facebook komentari

One comment

Leave a Reply