pinkove zvezde ziri 20.06.

Pinkove Zvezde: 12 takmičara se plasiralo u finale!

Prva polufinalna emisija ‘Pinkovih zvezda’ završena je sinoć. Izabrano je prvih 12 potencijalnih finalista fenomenalnog muzičkog takmičenja.

Zahvaljujući glasovima publike, 12 takmičara se plasiralo u finale šoua Pinkove zvezde.

Nažalost, nakon prvog preseka, takmičenje je napustilo 4 kandidata: Denis Dimoski, Milan Petković, Aleksandar Živanović i Jelena Ćirković.

Glasanje je bilo otvoreno nakon što su kandidati izveli svih 16 numera i nakon prvog preseka glasova, takmičenje je napustilo četvoro kandidata.

finalisti pinkove zvezde 20.06.

Ostalo je 12 takmičara: Zenaida Đukić, Mlađen Tošoović, Ivan Kurtić, Miloš Radovanović, Slobodan Radanović, Nemanja Maksimović, Gabrijela Pejčev, Aleksandra Aleksić, Maja Milošević, Danilo Živković, Pavle Dejanić i Bojana Golubović.

Linije se ne zatvaraju sve do finala koje će se održati sledeće subote.

Danilo fascinirao originalnim nastupom!

Fenomenalni Danilo Živković pevao je pesmu svoje pokojne bake Vere Ivković u Pinkovim zvezdama – “Moj Dragane”. Danilo je pored sjajne ivedbe imao i sjajan nastup, te su mnogi pomislili da se nalaze u kafani.

danilo zivkovic nastup 20.06.

– Gospodski nastup – rekao je Milan.

Marina tvrdi da je kratko pevao, pa su Haris i on zapevali zajedno, a orkestar ih je zapratio. Milan je pohvalio orkestar.

– Napokon i mi da uživamo, da nismo pod stresom – rekla je Ceca.

ceca 20.06. ziri

Bora je otkrio da je ova pesma omiljena pesma Danilove bake.

– Ti možeš sve da pevaš. Imaš poseban način pevanja – rekla je Marina i otkrila da će ona i Ceca od njega da naprave zvezdu.

Pogledajte njegov nastup:

Miroslav Ilić prozvao Sašu Popovića!

Sukob između Saše Popovića i Miroslava Ilića je poznat javnosti od ranije. Iako su mnogi mislili da su se strasti smirile, Miroslav je iskoristio priliku u polufinalnoj emisiji ‘Pinkovih zvezda’ da “potkači” Sašu.

Kandidat Pavle je nakon nastupa rekao da svira harmoniku, a Miroslav je na to imao komentar.

Čitaj još  Farma: Pevačica kažnjena zbog agresivnog ponašanja!

– Da li si nekada zajašio nekada koleginicu dok si svirao harmoniku – upitao ga je.

Pavle se šokirao, a Miroslav je dodao:

– Probaj, nekima je to uspelo dobro – aludirajući na Sašu Popovića i Lepu Brenu.

miroslav prozvao popovica

Podsetimo, Ilić je svojevremeno rekao da Zvezde Granda nikada neće imati karijeru.

– Ta deca neće uspeti sve dok su im šefovi ti koji jesu. Njima nije stalo ni do čijeg uspeha, već samo da što više zarade. Uzimaju novac od glasanja putem SMS poruka, a te mlade pevače guraju u budžake da nastupaju. Ako se opredeliš za nekog ko ima talenta, onda radi s njim, uzmi ga pod svoje i od njega napravi zvezdu. Ta deca su stalno pod tenzijom, svake godine se pojave neke nove „zvezde Granda“. Ne treba stalno praviti takmičenje, pusti da prođe četiri, pet godina, pa ga onda ponovo organizuj. Tada iz svake generacije izdvoj njih nekoliko i isprati njihovu karijeru – rekao je tada Ilić.

Pogledajte snimak cele emisije:

izvor: www.FOLKOTEKA.org, Svetplus, Kurir

Facebook komentari

3 comments

Leave a Reply