Pink zasenio i čuveni Rai uno!

Premijera zabavne emisije sa Cecom, Draganom Mirković i odličnom glumačkom ekipom pobrala fantastične kritike publike.

Ceca Bravo show

Masovne pohvale Željku Mitroviću i celokupnoj produkcijskoj ekipi TV Pink stižu sa svih strana nakon premijernog emitovanja emisije „Bravo šou“. Da je emisija urađena savršeno, govore i piplmetri, jer je rejting prelazio 16 odsto, a udeo u gledanosti je u periodu od 21 do 22 časa bio 35 odsto.

Scena u Bravo sou

Ova emisija je uspela da u tom delu prestigne čak i neprikosnovenu seriju „Sila“. Ogromno interesovanje vladalo je u javnosti poslednje dve sedmice a velika očekivanja ispunila su se u petak uveče, kad su na sceni zablistale glumačke legende Jelisaveta Seka Sablić, Branislav Lečić, Vlasta Velisavljević, Ljiljana Stjepanović, kao i mlađi glumci poput Miloša Vlalukina.

Glumci u Bravo show

Kako saznajemo, nakon emitovanja emisije telefoni na Pinku su se usijali. Svi su zvali da čestitaju na fantastičnoj emisiji, koja je uspela da Srbiju produkciono stavi u ravan s velikim evropskim TV stanicama.

– Ovo je zahtevniji i produkciono bolje realizovan spektakl od šou-programa koji simbolizuju italijanski Rai uno – rekao je jedan od gledalaca.

Mitrovic na sceni

Telefoni su se usijali i vlasnicima Pink imperije Milici i Željku Mitroviću.

– Pokazali smo da će estrada ubuduće morati više da vodi računa o svom scenskom nastupu jer je televizija pre svega vizuelni medij. Samo pravi profesionalci i ljudi s najvećim hitovima imaće mesto u našem programu, a glumačka podela vremenom će postati još jača. Imaćemo i sjajne epizodiste, koji će biti poseban minjon ovakvog programa. U pripremi je još jedan šou-program, koji će se emitovati ponedeljkom u 21 čas, a odlikovaće ga dobra zabava – saopštio je Darko Popović, savetnik Željka Mitrovića za program.

Čitaj još  Tanja Savić: Stidim se majke, izdala me je!

Damir Handanovic

Damir Handanović postaje muzički urednik

Kompozitor i aranžer Damir Handanović imenovan je za novog muzičkog urednika Pinka i „Siti rekordsa“. On je ime na srpskoj estradi stekao saradnjom s brojnim pevačima, a na nedavno održanom Pink mjuzik festivalu imao je čak pet kompozicija.

izvor: Kurir

Leave a Reply