Pink Music Festival: Viki pobednica, Milan dobio nagradu publike!

Pesma “Flaster na usta” dobila je najviše poena, a Milan Stanković dobio je nagradu publike, dok su Adil, Dženan, Lexington i Marina Visković primili nagrade sponzora, kolega i novinarskog žirija.

Viki Miljkovic

Prvi Pink Mjuzik Festival je završen. Pobednica festivala je Viki Miljković sa pesmom “Flaster na usta”.

Viki je dobila nagradu stručnog žirija koji se sastojao od predstavnika medija i estradnih menadžera. Nagradu publike, odnosno, najviše glasova publike, kao i Jutjub nagradu dobio je Milan Stanković za pesmu “Luda ženo”. Nagradu izvođača dobila je Marina Visković za pesmu “Paralizuj me”, dok je nagradu sponzora dobilo čar troje izvođača: Adil, Dženan Lončarević i Leksington bend.

U velikom filmskom studiju u Šimanovcima održano je polufinalno veče prvog Pink mjuzik festivala. Publici se predstavilo 26 izvođača s novim pesmama, a gledaoci su SMS glasovima izabrali 16 finalista.

Finale su izborili: Ledeni kvas bend sa numerom s numerom “Kvas, kvas bejbi”, Anabela i “Muzej promašenih ljubavi”, Milan Stanković “Luda ženo”, Goga Sekulić “Rekord sam oborila”, Tropiko bend “Pusti ritam”, Maja Berović “Alkohol”, Viki Miljković “Flaster na usta”, Željko Samardžić “Duša”, Adil “Prosijak i kralj”, Željko Šašić “Doviđenja”, Marina Visković “Paralizuj me”, Dženan Lončarević “Ovo je moj grad”, In Vivo “Marina”, Leksington bend sa numerom “Godinama”, Dado Polumenta “Revolucija” i Šako Polumenta “Otisak prsta”.

Čitaj još  Marija Šerifović: Kolege, pomozite koliko god možete!

U finalu koje se održalo večeras, oni su ponovo izveli svoje numere, a dok su se borili za pobedu u revijalnom delu, nastupile su regionalne zvezde poput Cece Ražnatović, Dragane Mirković, Jelene Rozga i Željka Joksimovića, kojima su uručene specijalne nagrade festivala.

izvor: Kurir, Telegraf

Leave a Reply