Pink Music Festival: Izabrano 16 finalista

Finalisti će u utorak u 21 sat ponovo izvesti svoje numere, a dok se oni budu boriti za pobedu u revijalnom delu, nastupiće Ceca Ražnatović, Dragana Mirković, Jelena Rozga i Željko Joksimović.

Pink Music Festival

U velikom filmskom studiju u Šimanovcima održano je polufinalno veče prvog Pink mjuzik festivala. Publici se predstavilo 26 izvođača s novim pesmama, a gledaoci su SMS glasovima izabrali 16 finalista.

Finale su izborili: Ledeni kvas bend sa numerom s numerom “Kvas, kvas bejbi”, Anabela i “Muzej promašenih ljubavi”, Milan Stanković “Luda ženo”, Goga Sekulić “Rekord sam oborila”, Tropiko bend “Pusti ritam”, Maja Berović “Alkohol”, Viki Miljković “Flaster na usta”, Željko Samardžić “Duša”, Adil “Prosjak i kralj”, Željko Šašić “Doviđenja”, Marina Visković “Paralizuj me”, Dženan Lončarević “Ovo je moj grad”, In Vivo “Marina”, Leksington bend sa numerom “Godinama”, Šako Polumenta “Otisak prsta” i Dado Polumenta “Revolucija”.

Oni će u finalu u utorak u 21 sat ponovo izvesti svoje numere, a dok se oni budu boriti za pobedu u revijalnom delu, nastupiće Ceca Ražnatović, Dragana Mirković, Jelena Rozga i Željko Joksimović, kao i još neke pevačke zvezde, kojima će biti uručene specijalne nagrade festivala.

Čitaj još  Farma: Lepi Mića: Ovo nije regularno takmičenje!

Festival je već opravdao svoj naziv Revija hitova jer su pesme već naišle na odličan prijem publike. Pobednika na prvom Pinkovom muzičkom festivalu biraće publika SMS glasovima, a linije za glasanje su već otvorene i može se već glasati za svog favorita.

izvor: Kurir

Leave a Reply