dara bubamara pobednik

Pink Music Festival: Dara Bubamara pobedila, Boban i Vesna odneli po dve nagrade!

Na festivalu se predstavilo 25 pevača, a nagrađeno je šest najboljih numera u raznim kategorijama.

Održan je drugi po redu “Pink mjuzik festival – Festival hitova”, a od 25 kandidata, pobednica je Dara Bubamara pesmom “Žena zmaj”.

Svaka numera imala je specijalnu tačku što je bilo pravo osveženje za gledaoce, a nastupili su i neki od najvećih zvezda Siti rekordsa, kao i pobednici prvog Pinkovog festivala.

Nagradu su odnele šest najboljih numera, a u pitanju su nagrade žirija, publike, sponzora, Fejsbuka, Jutjuba ali i nagradu samih učesnika koji su se izjasniti koja pesma je po njima najbolja.

Domaćin ovog muzičkog spektakla bio je voditelj Milan Kalinić, dok mu je iz bekstejdža pomagala koleginica Marijana Mićić.

pink festival nagradjeni

Po sms glasovima publike, nagradu je odnela Dara Bubamara.

– Hvala sima, ovo je najveća nagrada. Srećna sam što posle 20 godina osvajam nagradu publike – rekla je Dara.

Odlukom žirija treće mesto odneo je Fantastik bend, dok se na drugom mestu našao Allegro bend, a prvo mesto osvojila je Vesna Zmijanac.

Prva nagrada sponzora otišla je u ruke Mire Škorić, druga Marini Visković, dok je treću nagradu osvojila Goga Sekulić.

vesna zmijanac

Glasovima drugih kandidata nagradu je odnela je Vesna Zmijanac.

Čitaj još  Jelena Kostov: Maštam o venčanju

– Hvala drage kolege, čast mi je što sam sa vama večeras. Ja sam vaša nada da vidite koliko karijera može da traje, hvala vam što ste me primili u vaše društvo – rekla je Vesna.

Pobednik Fejsbuka je opet Boban Rajović. Nagradu za najviše Jutjub pregleda osvojio je Boban Rajović sa pesmom “Padobran”.

– Ovo nije moja nagrada, ovo je nagrada mojih fanova. Hvala njima i puno pozdrava za njih i za moju porodicu – rekao je pevač.

izvor: EPK

Leave a Reply