Pijani Edin Škorić molio Jelenu Jovanović da mu se vrati!

Odbojkaš na jednoj svadbi pokušavao da poljubi nekadašnju devojku, sve to posmatrala njegova bivša žena Ivana.

Jelena Jovanovic

Jelena Jovanović i Edin Škorić više puta su raskidali i mirili se, ali kako sada stvari stoje, definitivno su se rastali. Jelena je odbila da se vrati bivšem dečku, iako ju je on molio za pomirenje. Naime, prošlog vikenda na jednoj svadbi bivši odbojkaš, poprilično pod gasom, pokušavao je da poljubi pevačicu s kojom je započeo vezu u rijalitiju „Farma“. U tome nije uspeo jer je Jelena na sve njegove pokušaje da joj se približi ostala ravnodušna.

– Dok je Edin bio sve pijaniji i očigledno očajniji, Jelena se zabavljala sve u šesnaest. Smejala se i đuskala s Katarinom Živković i nijednog trena nije pogledala Edina – kaže izvor, koji je prisustvovao veselju.

Sve to iz prikrajka je posmatrala Edinova bivša žena Ivana.

Edin Skoric

– Situacija je s jedne strane bila smešna, a s druge neprijatna. Svi su sedeli za raličitim stolovima i mrko se gledali. Najpre se nisu ni pozdravili, ali Edin, kad je video da su sve oči uprte u njih, ustao je i džentlmenski se rukovao prvo s bivšom ženom, a zatim i s bivšom devojkom – priča izvor.

Čitaj još  Dani makedonske tradicije u Beogradu (FOTO)

Edin se opustio uz kapljicu, te je u jednom momentu pokušao da privoli Jelenu da mu se vrati. To je ipak ostala njegova pusta želja jer ona ne namerava da obnavlja vezu s njim.

izvor: Kurir

Leave a Reply