goga sekulic zadrzana na granici

Pevačicu zbog šverca dva sata carinici držali na aerodromu!

Napunila je kese kozmetičkim prizvodima – parfemima, raznim sprejevima za telo i to je carinicima bilo veoma sumnjivo.

Pevačica Goga Sekulić doživela je peh na aerodromu u Beču jer su je dva sata carinici držali u posebnoj prostoriji. Sekulićeva je putovala u Salcburg, a na aerodromu je kupila mnogo kozmetike zbog čega su je carinici izdvojili od ostalih putnika pa je umalo i zakasnila na let.

– Kako je imala vremena do tog leta, Goga je rešila da na aerodromu kupi poklone koje će svojim najbližima dati za predstojeće praznike. Napunila je kese kozmetičkim prizvodima – parfemima, raznim sprejevima za telo i to je carinicima bilo veoma sumnjivo. Kada su je ugledali sa kesama punim robe, odmah su je izdvojili i odveli u posebnu prostoriju – rekao je izvor.

– Ona u prvi mah nije znala šta se dešava i bila je baš iznenađena. Odmah su uzele njene kese i istresli na sto i upitali je šta će joj toliko kozmetike. Ona im je objasnila da su to pokloni i da ništa lože ne misli da uradi. Baš im je bila sumnjima. Držali su je dva sata tamo i Goga se uplašila da će zakasniti na let – priča izvor.

Čitaj još  Jelena Karleuša pozvala fanove na uznemiravanje redakcije!

– Istina je da sam imala mali peh. Htela sam sve poklone da ostavim samo da me puste da ne zakasnim na let – potvrdila je Goga.

izvor: Alo

Leave a Reply