zorica markovic selfi

Pevačica umalo da pogine na autoputu zbog selfija!

Uprkos tome što je izazivala ozbiljnu opasnost na putu, ona smatra da ti što je opominju zapravo ne shvataju njene šale.

Zorica Marković umalo nije izazvala lančani sudar na auto-putu Beograd-Niš jer se zaustavila u brzoj traci da bi napravila selfi sa cimerom iz „Parova“ Velimirom Miranovićem.

Pevačica je stala svojim kabrioletom da bi se slikala, a onda je izašla nasred puta da bi zamenila mesto s Veljom kako bi on seo za volan, a ona na suvozačko mesto da bi i u vožnji nastavila da se fotka.

Vozači automobila koji su nailazili u punoj brzini svirali su im da se sklone, a putnici iz autobusa, među kojima se zatekao i paparaco, ostali su u čudu koliko se Markovićeva nonšalantno i bahato ponašala.

zorica markovic na autoputu

Uprkos tome što je izazivala ozbiljnu opasnost na putu, ona smatra da ti što je opominju zapravo ne shvataju njene šale.

– Nismo shvatili ozbiljnost toga, mi smo se samo malo šalili na auto-putu. Velja i ja smo išli da pevamo na svadbi, na koju smo čak i kasnili zbog naših selfija. Bilo je lepo vreme, pa smo se malo slikali u mom autu, polako smo vozili, menjali smo se tokom vožnje jer ja volim preko dana da vozim, a on uveče, pa smo se zbog umora nekoliko puta i rotirali – opuštena je bila Zorica i u razgovoru sa nama.

Čitaj još  Psihološki uticaj Jelene Karleuše na omladinu

Zoričino ponašanje je zabranjeno!

Damir Okanović, direktor srpskog Komiteta za bezbednost saobraćaja, za razliku od pevačice, zgrožen je njenim postupkom.

– Svako skretanje pažnje sa saobraćaja veoma je rizična stvar i zabranjena je. U Britaniji je rađeno istraživanje i svaka četvrta saobraćajna nesreća desi se zbog skretanja pažnje tokom vožnje na šminkanje, telefoniranje i nešto slično tome. Nekad su ljudi menjali radio-stanice i tako je dolazilo do saobraćajnih udesa, a sada gledaju u telefon – zaključio je Okanović.

izvor: Kurir

3 comments

Leave a Reply