aleksandra radovic 2015

Pevačica u vezi sa bivšem mužem svoje koleginice!

Pevačicu i košarkaša paparaco je uslikao u jednom restoranu na Senjaku kako uživaju u zajedničkim trenucima.

Aleksandra Radović (41) sve više vremena provodi u društvu Uroša Duvnjaka (29), bivšeg muža njene koleginice Katarine Ostojić Kaje.

Pevačicu i košarkaša paparaco je uslikao u jednom restoranu na Senjaku kako uživaju u zajedničkim trenucima. Aleksandra i Uroš su došli sami i smestili se u baštu restorana. Sedeli su jedno preko puta drugog. U više nego prijateljskom razgovoru su proveli dva sata, a za to vreme su se neprestano smejali i šalili.

aleksandra i uros

Inače, Radovićeva je sklona dugim vezama, ali se nijedna nije pretvorila u brak. Na početku karijere bila je sa menadžerom Aleksandrom Kukanjcem, koji se oženio glumicom Daninom Jeftić. Najozbiljnija veza bila je sa Aleksandrom Zeremskim, koga je „otela“ tada najboljoj drugarici Jovani Joksimović, s kojim je dobila ćerku Ninu. Posle je ušla u vezu sa Reamom Herzom, kuvarom iz Izraela, koji u Beogradu poseduje restoran. Za razliku od nje, Uroš se posle razvoda sa Kajom nije javno eksponirao.

aleksandar i uros

Ubrzo nakon objave fotografija, na profilu Aleksandre Radović oglasila se njena PR:

– Dragi fanovi i poštovaoci muzike Aleksandre Radović,
Zbog neistinitih i zlonamernih insinuacija u tekstovima koji su se neosnovano pojavili u tabloidima poslednjih nekoliko dana, PR tim Aleksandre Radović je primoran da ih demantuje.
Aleksandra Radović nije niti će ikada deliti svoj privatni život sa medijima.Takodje, Aleksandra Radović se nikada nije, niti će se baviti “otimanjem” bilo koga i bilo čega. Izmišljanje i kontinuirano objavljivanje takvih neistina od strane tabloida je apsolutno nečasno. Dakle, nagadjanja o njenim potencijalnim partnerima, lažnim najboljim prijateljicama i “intimnim” razgovorima sa osobama koji su joj samo poznanici su – samo nagadjanja i zla namera žute štampe da se popularna pevačica na bilo koji način isprovocira i omalovaži. Privatni život Aleksandre Radović bio je i ostao njena privatna stvar I nikada se neće koristiti u marketinške niti bilo kakve druge svrhe. Ukoliko se u budućnosti bude dešavalo da se u medijima objavljuju ovakve podle neistine ili da se prenose bilo kakve neistinite informacije, a posebno iz privatnog života Aleksandre Radović, bićemo prinudjeni da podignemo sudsku tužbu protiv svakog ko ih objavljuje ili prenosi. AR PR tim – stoji u saopštenju na Fesjbuku.

Čitaj još  Čola se žalio u Poreskoj, Goca se zezala na razgovoru!

izvor: Kurir, www.FOLKOTEKA.org

3 comments

Leave a Reply