ana stajdohar ponovo trudna

Pevačica ponosno pokazala trudnički stomak!

“Za razliku od prvog iskustva, dve crte na testu ovog puta nisu mi izazvale paniku. Sada znam kako sve to izgleda, manje strepim, nema strah od nepoznatog”, priznala je popularna pevačica.

Lepa i talentovana pevačica i njen suprug Nikola Demonja očekuju svoje drugo dete, a ovo je prva fotografija ponosne trudnice od kada je ponovo u drugom stanju.

Ana i Nikola u aprilu su saznali da će se po drugi put ostvariti u ulozi roditelja, a njihova jednoipogodišnja ćerkica Nia dobiće brata ili sestru.

Emotivni, ali i poslovni partneri, trude se da detalje iz svog privatnog života sačuvaju samo za sebe, ali u ekskluzivnom intervjuu koji su nedavno dali poznatom magazinu, otkrili su da je Nikola uveren da očekuju dečaka.
– Za razliku od prvog iskustva, dve crte na testu ovog puta nisu mi izazvale paniku. Sada znam kako sve to izgleda, manje strepim, nema strah od nepoznatog. Biće sve OK, to stalno sebi ponavljam i verujem u to. Nikoli sam samo pokazala test, a on je uz širok osmeh rekao: Joooooj. Dvoje male dece sigurno zadaju paklen tempo, to nam je oboma jasno, ali ništa ne može da se meri sa srećom koju bebe donose. Nadamo se da će sve biti u redu, ali Nikola je uveren da čekamo dečaka – ispričala je Ana.

Čitaj još  Viki Miljković kao Pipi Duga Čarapa! (FOTO)

Ponosna mama na svom Instagram profilu objavila je prvu fotografiju na kojoj joj se vidi trudnički stomak, a svi su saglasni da blista i izgleda lepše nego ikad.

izvor: www.FOLKOTEKA.org, Story

3 comments

Leave a Reply