marina zivkovic nekad

Pevačica koju su nekada svi voleli postala isceliteljka!

Jednom prilikom je napomenula da ne drži nikakve kurseve za to i ne zarađuje na tome već samo pomaže bliskim prijateljima.

Pevačica koja je zračila pozitivnom energijom, a svojim glasovnim sposobnostima oduševila Srbiju jer je podjednako dobro pevala i rok i narodnu muziku. Danas živi potpuno drugi život, a i izgled je promenila.

Njene pesme su se pevale svuda, imala je veliku popularnost, a posle 2000. snimila je samo nekoliko pesama. Onda se povukla sa scene i, kako se pričalo, postala beli mag.

Jednom prilikom je napomenula da ne drži nikakve kurseve za to i ne zarađuje na tome već samo pomaže bliskim prijateljima.
– Ja sam samo provodnik nečega što je iznad nas. Svaki tretman se radi rukama, ali bez dodirivanja pacijenata. Pored toga, završila sam i kurs pranik hilinga, koji je takođe zasnovan na lečenju energijom, ali tada radim i molitvu dok kod rekonekcije ispražnjujem um i nemam nikakve misli. Samo pratim svoje ruke kuda treba da idu – rekla je pevačica jednom prilikom.

marina zivkovic danas

Spekulisalo se da je promenila i ime pa pored postojećeg po kojem je svima poznata, ima i novo – Maha Mantra (Velika Mantra). Međutim Marina se o tome nije izjašnjavala. Njeni najveći hitovi “Bolujem u sebi”, “Reci, reci da”, “Ne idi od mene”, “Uzmi ili ostavi” pevaju se i danas.

Čitaj još  Jelena Karleuša u seksi kupaćem spremna za leto!

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

Leave a Reply