era ojdanic za legalizaciju

Pevači se zalažu za legalizaciju prostitucije da bi se znalo ko je ko!

Poslednjih godina estrada je preplavljena razgolićenim devojkama silikonskih usana i grudi, a nepoznatog zanimanja. Nikom nije jasno čime se u stvari bave, iako one sebe nazivaju pevačicama i staletama. Zato ne čudi što se krajem godine u javnosti podigla velika prašina nakon privođenja pojedinih devojaka koje se navodno bave elitnom prostitucijom.

A, pevači k’o pevači ne bi da se nikome zameraju, mada nezvanično većina njih priznaje da bi zapravo bilo dobro da se konačno odvoji žito od kukolja i da se zna ko i šta radi.

goca bozinovska

– Nisam slepa da ne vidim da na estradi ima dosta prostitucije. Mnoge devojke su preko tuđih kreveta došle na estradu, ali ne da bi pevale, već da bi zarađivale prostituisanjem. Zahvaljujući takvima svi smo mi okaljani i to me mnogo boli. Pošteno radim svoj posao, pevanjem može da se zaradi dovoljno novca za život, nemam nikakvu mrlju i strašno mi je da neko kalja obraz svih nas koji pošteno radimo – kaže Jadranka Barjaktarović, koja ne krije da joj je svojevremeno ponuđeno 10.000 evra za noć s njom.

– Kao da je neko pucao u mene! Zaćutala sam, okrenula se i otišla šokirana. Kasnije sam shvatila da ima onih koje bi ponudu oberučke prihvatile. Čovek nije mogao da zna da ja nisam jedna od njih, jer me ne poznaje. Odvratno mi je i prljavo to što neke devojke koriste mikrofon kao paravan za bavljenje najstarijom zanatom. Ja jesam za legalizaciju prostitucije jer bi se tako koliko-toliko stvari postavile na svoje mesto – smatra Jadranka.

Za razliku od nje, Goca Božinovska tvrdi da joj niko nikada nije ponudio ništa nepristojno.

jadranka u njujorku

– Nikad nisam dobila nepristojnu ponudu i prosto me bude sramota, jer ispada da sam mnogo loša ženska i da me niko neće. Šalim se, sramota me je što sam deo estrade kad čujem takve priče. Imam dve ćerke, devojke i još više me je sramota zbog njih. Volela bih da se prostitucija legalizuje, pa da me nije sramota od tuđe sramote i od tih što su se ušunjale na estradu kako bi se što skuplje prodale. Neka se, brate, lepo izjasni ko je ko, a ne da nas sve trpaju u isti koš – kaže Božinovska.

Po mišljenju mnogih za sve su krivi oni koji polu-pevačima ili kako ih već ko zove, daju prostora u medijima. Tako one sebi podižu cenu, jer što je devojka poznatija, to joj je viša tarifa. Neki pak kažu da žensko telo nikad nije bilo jeftinije, jer je ponuda veća nego ikad.

Čitaj još  Severina otpustila koreografkinju „Italiane“

– Ako smo imali paradu ponosa u centru Beograda, ako Evropa od nas traži da legalizujemo prostituciju, nema tu mnogo diskusije. Biće onako kako Evropa kaže. Prostitucije je bilo od kada je sveta i veka, pa ko voli, nek’ izvoli. Što se mene tiče, ja sve podržavam. Nemam primedbe, jer svako se snalazi kako zna i ume. Žene imaju, kako ja to kažem, taj mali “kapital” i koja zna da ga unovči, svaka joj čast – kaže Era Ojdanić.

rade jorovic

Rade jorović: Nikom nisam držao sveću

U poslednje vreme mnogo se priča o elitnoj prostituciji, znate li vi neke pevačice ili voditeljke da se time bave?

– Još kad sam ja počinjao karijeru pričalo se o tome. Iskren da budem, ne znam tačno šta se sve pod tim podrazumeva. Znam da su razne dame sa estrade umele da se pohvale pred društvom kako su dobile na poklon bundu, auto, skupocene satove, nakit i ko zna šta sve još. Ali, nisam nikome držao sveću, pa ne bih da komentarišem ono što ne znam. U svakom slučaju, ja ne dobih ni bundu, ni stan, ni nakit. Ko zna da sam se potrudio, možda sam mogao kao neki žigolo i tako da profitiram – kaže Rade Jorović.

izvor: Vesti

One comment

Leave a Reply