pedja medenica nastup

Peđa Medenica: Volim pijanstva, a trave se stidim što sam probao!

“Narkotike ne koristim, kokain i tako to, nisam taj tip, nešto me ne privlači to. Sramota me je i da kažem kada sam prvi put probao marihuanu”, rekao je popularni pevač.

Peđa Medenica otkrio je da uživa u provodima, te da može dobrano da popije, a priznao je i kada je probao marihuanu.

– Druženje i pijanstva su mi vid relaksacije, ima mnogo kandidata za najluđe pijanke i uvek je dobro, ali najviše volim da sedim sa Đanijem i Saletom Matićem. Sa njima nema teških tema, samo srpdnja, vicevi, neke anegdote. Ne znam da li je to pohvalno, ali mene još niko nije uspeo da napije, dobro podnosim alkohol, zato i uspevam da pijem sa Matićem. (smeh) Šalim se. Sednemo i iz duše se ubaljezgamo, (smeh), neko podnosi bolje alkohol, neko gore. Inače, narkotike ne koristim, kokain i tako to, nisam taj tip, nešto me ne privlači to. Sramota me je i da kažem, prvi put sam probao travu kada sam imao 30 godina, drugari i ja smo se nešto zezali, i ja kao aj da probam. Povukao sam dva dima, i bilo mi je baš bezveze. Dešava se da primetim da neko na 20 minuta ide u WC, mislim na naše okruženje, ali niko mi ne nunudi, valjda znaju da nisam od tih tipova koji šmrkaju – kaže Peđa Medenica koji od svih koleginica najviše gotivi Tanju Savić, pa je iskoristio priliku da stane u njenu odbranu.

Čitaj još  Bivši muž otkrio zašto Lepa Lukić nema dece!

pedja medenica i tanja savic

– Nastupao sam sa njom celo leto na ‘Riveru’ i mogu 100 posto da tvrdim da nije glupa. Devojka je jako inteligentna, ali ima problme pred kamerama. Tvrdim da je njoj pred kamerama uvek kao da je prvi put pred njima i zato se tako zbuni i pravi lapsuse. Aca Lukas nije u pravu, Tanja je prepametna devojka – kaže Medenica.

izvor: Scandal

Leave a Reply