Ne gledajte Happy TV, lazu i namesteju sve

Parovi: Zorica Marković otkrila razlog izlaska iz rijalitija!

“Znam da hoće moju smrt. Gde god da padnem, pašću, ali sam živela časno kao čovek, možda pre oni padnu od zlobe”, poručuje folkerka.

Zorica Marković, koja je u petak iznenada napustila „Parove“ jer joj je pozlilo, pa su kola Hitne pomoći došla po nju, tvrdi da mnogi priželjkuju njenu smrt u rijalitiju.

Iako su portali preneli da je zbog srčanih tegoba pevačica morala da izađe iz šoua, ona priznaje da se razbolela, ali ističe da ju je samo savladao virus, usled čega je dobila visoku temperaturu, koju danima nije mogla da spusti.

– Nisu mi pomogli ni antibiotici, a ni injekcije, bilo mi je mnogo loše. U petak je došla i Hitna pomoć po mene. Temperatura nije spadala i zbog toga su lekari intervenisali. Svi su u kući bolesni, Aleksandar, Ružica, Saška i Matora – kaže Zorica i poručuje svima koji šire neistine o njenom zdravstvenom stanju:

– Nije tačno da mi je pozlilo zbog srca, znam da mnogi žele da me vide mrtvu u rijalitiju, ali to se nije desilo. Mnogi hoće moju smrt, znam ja to. Gde god da padnem, pašću, ali sam živela časno kao čovek, možda pre oni padnu od zlobe – zaključuje Markovićeva i kaže da se u vilu neće vraćati zbog svog zdravstvenog stanja.

Čitaj još  Farma: Kristijan priznao da je imao seks na imanju! (VIDEO)

Pevačica je u rijalitiju provela svega 16 dana, ali je za to vreme uspela da izdvoji nekog ko bi, prema njenom mišljenju, trebalo da pobedi.

– Nenad Marinković Gastoz je moj favorit jer šou traje 120 dana, a on je uspeo sve vreme da drži gledanost i da bude zanimljiv. Pored njega, verovatno će Zmaj od Šipova osvojiti neku nagradu jer i on drži gledanost, a i Matora je super – kaže Markovićeva.

Podsetimo, Zorica je bez najave u petak napustila rijaliti ‘Parovi’. Voditeljka je saopštila da je zbog zdravstvenog stanja pevačica napustila šou.

Uživo gledajte rijaliti PAROVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: EPK

One comment

Leave a Reply