Parovi: Zmajeva žena otkrila strašne stvari o njemu!

Ako ga pogledam kako mu se ne svidi, dobijala sam batine. Mnogo me je maltretirao”, rekla je Emira Kicin, koja sa učesnikom “Parova” ima ćerku.

Emira Kicin, koja iz vanbračne zajednice sa Zmajem od Šipova ima petogodišnju ćerku, izjavila je da ju je aktuelni takmičar “Parova” navodno fizički zlostavljao, čak i kada je bila u drugom stanju.

– Ilija me je brutalno tukao pune četiri godine. Iz čista mira mi priđe i lupi mi šamar. Udarao me je i dok sam bila trudna s našom ćerkom. Ako ga pogledam kako mu se ne svidi, dobijala sam batine. Mnogo me je maltretirao, i on i njegova porodica – rekla je Emira za dnevni list, i nastavila:

– Jedne noći, oko tri sata, samo se probudio, otkrio me i počeo da me udara metalnom šipkom. Bila sam u u modricama i noga mi je otekla. Tada sam odlučila da ga prijavim – navela je ona, i dodala da je imala još jedno neprijatno iskustvo s njim kada ju je odvukao u šumu:

– Uzeo je sekiru i krenuo ka meni i bebi. Ja sam ćerki stavila sisu u usta da ne plače. Zatvorila sam oči i molila Boga, jer sam mislila da nam je to kraj. Mahao mi je ispred glave sekirom. Kada sam to preživela, nema kome se nisam obraćala za pomoć. Bila sam više izmorena od prebijanja, tuča, svađe, vređanja – zaključila je Emira koja je na kraju s ćerkom pobegla u Sjedinjene Američke Države.

Čitaj još  Farma: Kristijan se javio slikom iz bolničkog kreveta!

izvor: Informer, www.FOLKOTEKA.org

Uživo gledajte rijaliti PAROVI OVDE

Leave a Reply