zmaj i ruzica - dzentlmen

Parovi: Zmaj: Skidao sam gaće samo zbog marketinga!

“Ovde, u rijalitiju, ja glumim Zmaja. I morao sam da se skinem, zbog marketinga, da bi videle žene šta imam i čime raspolažem! Neću više”, obećao je Ilija.

Zmaj od Šipova, koji je svojim ulaskom sablaznio i učesnike i gledaoce Parova skidajući se go i pokazujući svoj ponos, priznao je da se tako ponaša zbog marketinga.

– Ovde, u rijalitiju, ja glumim Zmaja. I morao sam da se skinem, zbog marketinga, da bi videle žene šta imam i čime raspolažem! Neću više. Nije u redu. Ja sam mnogo više od onog što su videli na klipovima na Jutjubu – rekao je Ilija.

U vili, gde borave učesnici, najgledanijeg šou programa trenutno, Zmaj je pokazao i da pazi žene.

– Ružice, odvezala ti se pertla. Evo, ja ću ti je vezati, ne treba da se saginješ. Da vidiš da sam ja džentlmen.

Onda je pozvao i Lepu Lukić da vidi da je on pažljiv prema ženama i još jednom se izvinio što je nepromišljeno rekao da će se kraljici narodne muzike uvući u krevet.

zmaj i lepa lukic

– Nemamo ti i ja nikakav problem. Nećemo se svađati. Mi smo bili dobri i nećemo to da kvarimo. Javno si se izvinio i ja sam to prihvatila – rekla je Lepa.

– Shvati ti mene, Lepa. Ja moram tako nekad i da glumim. Na šta to liči da ne mogu ni sa jednom ženom da legnem. Pa, šta će ljudi pomisliti. Ode mi muškost – objašnjavao je Zmaj.

Čitaj još  Parovi: Učesnica psovala bez prestanka na svojoj slavi!

Ipak, zbog toga što se previše udvarao Lepi Lukić, zbog čega se ona rasplakala, produkcija televizije Hepi kaznila je Zmaja i morao je da spava na podu.

– Eto, ja sam sad pas tornjak! Čuvam tor!

Ružica Veljković, sa kojom se najviše druži Zmaj, rekla mu je da je pas lutalica!

Uživo gledajte rijaliti PAROVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: EPK

Leave a Reply