zmaj od sipova divljak

Parovi: Zmaj polomio karlicu gostu pred Marićem (VIDEO)

“Sam sam kriv, šta se ja takmičim s onim šumskim čovekom! On je veoma jak”, rekao je Dimovski.

Zmaj od Šipova slomio je u „Parovima“ karlicu majstoru karatea Ratku Dimovskom pokušavajući da mu objasni kako se bori s medvedima!

Dimovski je došao u emisiju Milomira Marića da zaprosi Vesnu Rivas, ali umesto da ostane u rijalitiju, završio je u bolnici u Vršcu. Incident se dogodio kad je Ratko pokušao da fascinira pevačicu pokazujući na Zmaju svoje umeće u karateu. Međutim, stočar je odlučio da mu uzvrati tako što mu je pokazao kako obara goveda i bori se s medvedima – i tom prilikom mu polomio karlicu!

– Nisam trenirao ništa, a najviše volim da se potučem s čovekom – rekao je Zmaj.

Da ima prelom karlice, Ratko je shvatio tek kad je išao iz „Parova“.

– Sam sam kriv, šta se ja takmičim s onim šumskim čovekom! On je veoma jak – rekao je Dimovski.

Tim povodom pozvali smo očevica Marića.

– Nisam mogao da pretpostavim da će se to desiti! Jedna šala se nesrećno završila, Ratko nije mogao da stoji na nogama. On trenutno leži u bolnici u Vršcu. O njemu brinu dobro. Čuo sam se s direktorom, preduzeli su sve neophodne mere da se što brže oporavi – kaže Milomir i dodaje da je siguran da će se Dimovski brzo oporaviti.
– On je avanturista. Otišao je sa 19 godina u Švajcarsku. Bio je instruktor karatea i plejboj. Uspeo je sve da prokocka na ruletu. Hteo je da se pokaže i izvede nekoliko udaraca, okliznuo se i došlo je do preloma. Siguran sam da će brzo izaći iz bolnice – zaključuje Marić.

Čitaj još  Učesnica rijalitija oborila sve rekorde!

Marić tvrdi da je Dimovski bio tajni agent

Ratko Dimovski, koji je družeći se s bogatim ženama u Švajcarskoj zaradio veliko bogatstvo, vratio se u Srbiju i poželeo da zavede Vesnu Rivas. On je zamolio Milomira Marića da uđe u „Parove“ zbog pevačice, koja mu se, kako je rekao, dopala zbog razboritosti.

– Vesna se baš primila na njega jer je švajcarski penzioner. Za nju je on idealan muškarac. Čovek ima neobičnu biografiju. Kod njega u hotelu je Hašim Tači prao sudove, a obezbeđenje u diskoteci mu je vodio Ramuš Haradinaj. Prvi je video šta njih dvojica smeraju i javio je Beogradu. Radio je kao neki tajni agent – tvrdi Marić.

Pogledajte snimak tuče Zmaja i Ratka:

izvor: www.FOLKOTEKA.org

Uživo gledajte rijaliti PAROVI OVDE

Leave a Reply