Ne gledajte Happy TV, lazu i namesteju sve

Parovi: Zmaj od Šipova imao seks pred kamerama!

Prvo su se mazili ispod pokrivača, a zatim su prešli na konkretnu akciju u tuš kabini.

Zmaj od Šipova imao je u domaćinskoj kući seks sa Abelom. Zgodna dizajnerka, koju zmajice međusobno zovu Novka, uspela je da zavede Zmaja do kraja. Abela je jedina od učesnica ovog rijalitija, odabrana da spava sa Zmajem od Šipova u posebnom krevetu. Činjenica je da mu se ona najviše dopada i da više nije toliko zagrejan za mladu devojku iz Batajnice.

 

– Zgodna je, dopada mi se – rekao je Zmaj Viti.

I pao je dogovor: Vita masirao pa ustekao zmajici, opustiti, učiniti sve da domaćin kuće bude zadovoljan. Konačno, čini se, Zmaj od uspeo je da pronađe ženu sa kojom bi mogao da bude intiman. Prvo su se mazili ispod pokrivača, a zatim su prešli na konkretnu akciju u tuš kabini.

 

Sve se, naravno, dogodilo van budnog oka kamere, ali, pošto su oboje izašli iz kabine, bilo je više nego jasno šta se tamo dogodilo.

Ujutru, njihovi pogledi nisu mogli ostati skriveni, te se o onom, što se dogodilo prošle noći, naglas govorilo u letnjoj bašti domaćinske kuće. Zmaj od Šipova pokazao se kao pravi džentlmen, pa ništa nije potrvdio o tome.

Čitaj još  Fotografije gole Cuce osvanule na internetu! (FOTO)

 

Inače, ovo nije prvi put da je Zmaj bio prisan sa Abelom. I prekjuče je usred dana uzeo Abelu i naručje i poljubio je. A poljubac je trajao…

Uživo gledajte rijaliti PAROVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: EPK

2 comments

Leave a Reply