zmaj na sahrani brata

Parovi: Zmaj od Šipova doživeo ogromnu štetu

Dojučerašnji kralj stočara cele Republike Srpske, kako je sam sebe prozvao, smatra da je baš on najveća žrtva televizije Hepi, koja ga je i proslavila.

Ilija Grahovac, poznat kao Zmaj od Šipova, neslavno je prošao u rijalitiju „Parovi“. Učešće u ovoj sezoni završio je na petom mestu, boli ga poraz od najvećeg rivala Gastoza (drugoplasiranog), a na svu tu muku, u rodnom selu Šipovu u Republici Srpskoj njegovo imanje je opljačkano!

– Ja sam kod kuće doživeo veliku štetu! Imao sam najveće imanje u Šipovu, sa 250 goveda. Pola su mi pobili, a pola pokrali. Opljačkali su me, sve su mi odneli, kompletan alat, brusilice, flekserice… Gore nego u ratu – kaže Zmaj u besu.

Dojučerašnji kralj stočara cele Republike Srpske, kako je sam sebe prozvao, smatra da je baš on najveća žrtva televizije Hepi, koja ga je i proslavila.

Tvrdi da je zbog rijalitija izgubio deset puta više nego što je dobio.

– Da mi daju sve pare koje su podelili ostalim učesnicima, ne mogu biti ni na pozitivnoj nuli. Pastir moj, onaj što ga zovu rob, i on je otišao. Pobegao je! Nema više šta da radi. Zbog ovog rijalitija sam izgubio brata, a sad i roba! Mene je Hepi izdao isto kao što je Vuk Branković izdao Cara Lazara – kaže razočarani Grahovac, koji svoju budućnost ipak vidi u Zemunu, u vili „Parova“, jer nema gde da se vrati.
– Od septembru ću ponovo u „Parove“, ali pod mojim uslovima i ugovorom. Ja sam, bre, najjača osoba bivše Jugoslavije, ja sam kralj stočara Republike Srpske – i dalje je ubeđen Ilija.

Čitaj još  Farma: Stanija i Medenica se žestoko posvađale (VIDEO)

izvor: www.FOLKOTEKA.org, Stars

Uživo gledajte rijaliti PAROVI OVDE

Leave a Reply