Ne gledajte Happy TV, lazu i namesteju sve

Parovi: Zmaj obara Ginisove rekorde u pričanju (Video)

Noćas je Zmaj poremetio radnicima noćne smene u produkciji sve planove. Ako su i mislili da odmore u noćnim satima par sati, dok nema priče u kući Parova, ove noći to nije bilo moguće.

Zmaj od Šipova je posle emisije uživo koja je počela sinoć u 20h i trajala možda negde do 23h, pričao bez prestanka do jutros oko 7 sati. Posle emisije uživo počela je žestoka svađa između njega i Marka Crnogorca, Ružice i Eme, posle koje se on povukao u tajnu sobu iliti sobu za intervjue.

Pričao je i nije stajao, tu priču je posle tajne sobe prbacio u dnevni boravak odakle ga je Igor X zamolio da se skloni, jer se sve čulo u spavaćoj sobi. Poslušao ga je i prešao u prostoriju gde se nalazi bazen. Toliko je toga imao da kaže, da nije sve stalo u tih “par” sati do jutros u 7h pa i kasnije. Mi iz redakcije smo zaspali oko 7 sati.

Čitaj još  Farma: Pogledajte kako su farmeri opisali Lepog Miću!

Zanesem je bio pričom, da nije išao da pije vodu ili se presvuče od pada u bazen. Već je pričao celu noć onako mokar. Čak i da pije vode, saginjao se i pio je vodu iz bazena. Jedva čekamo ce snimak, ali u sve u svemu, ovaj snimak što ima sada ovde, tako izgleda cela noć u krug oko bazena i nazad.

Obilazili su ga ukućani u nekoliko navrata i prekidali mu “teze” kako on to zna da kaže… Jednom je to bio Vita “Djavo” Tarot a jednom Jelena Golubović. Kad se pojavi ceo snimak, znaćete o čemu pišemo.

Uživo gledajte rijaliti PAROVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: www.FOLKOTEKA.org

2 comments

Leave a Reply