REM - regulatorno telo za elektronske medije

Parovi: Željko Mitrović stoji iza zabrane Parova?!

Rijaliti program ‘Parovi’, koji se emituje na Hepi televiziji i koji je naišao na opšte zgražavanje javnosti, odlukom Regulatornog tela za elektronske medije je ukinut, ali samo na 24 sata.

Jedini rijaliti program koji se trenutno emituje, ma koliko izazivao zgražavanje javnosti, iz dana u dan postaje sve gledaniji. Čak ni zabrana emitovanja u trajanju od 24 časa nije uspela da poljulja rejting televizije na kojoj se ovaj rijaliti prikazuje.

Rijaliti program ‘Parovi’, koji se emituje na Hepi televiziji i koji je naišao na opšte zgražavanje javnosti, odlukom Regulatornog tela za elektronske medije je ukinut, ali samo na 24 sata. Mere zabrane odnose se na samo na emitovanje na televiziji, već i na internet gde su puštani necenzurisani snimci, pa ne čudi što su mnogi Parove zvali – porno rijaliti.

trojka marko sa atinom i emom

Kako se priča, iza odluke da se Parovi zabrane, “krije se” se navodno Željko Mitrović, vlasnik RTV Pinka, koji je ljubomoran što mu druga televizija preotima publiku.

Čitaj još  Maldivi: Ovo niko nije očekivao od Dalile!

Da li je trač ili istina, vreme će pokazati. Ono što govori u prilog navedenom, pre nekoliko dana je osvanula vest, da sasvim neočekivano, od septembra kreće i ‘Farma’ sa emitovanjem.

Uživo gledajte rijaliti PAROVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: www.FOLKOTEKA.org

3 comments

Leave a Reply