Ne gledajte Happy TV, lazu i namesteju sve

Parovi: Veljko i Ružica se žestoko posvađali!

Veljko vređao bivšu „modelsicu“ i prozivao da se nabacuje fudbalerima da bi sa njima bila u separeima i da bi joj plaćali izlaske.

Menadžer Ivana Ivanovića Đusa Veljko Dabetić, koji se pre dvadesetak dana uselio u kuću „Parova“, žestoko je isprozivao Ružicu Veljković.

On je tvrdio da bivša „modelsica“ ima seks za jedno piće i da izlazi s bogatim momcima samo da bi joj ga platili.

On je započeo svađu jer smatra da Ružica kvari Filipa Ðukića, a tokom rasprave želeo je da mu dokaže kakva je devojka s kojom je u vezi.

– Znam ja takve kao što si ti. Takve mojim drugovima dovodim u separe, plate im piće pa ih pojebu. Znam vrlo dobro kako se ponašaš. „Jao, ja sam Ružica „modelsica“, ajde momci platite mi piće“, onda igraš u separeu onako nafurana, kao „ja sam riba“, pokazuješ gaće i ostalo – vikao je menadžer.

Vređao ju je da je smrdljivi ološ i tvrdio da se po separeima provodi s fudbalerima.

– Izlaziš s Lolom Smiljanićem, sa ovim-onim da bi ti plaćali piće. Plati sebi piće ako imaš pare. Nemaš, naravno! – nastavljao je Veljko.

Ružica se nije preterano uzbudila. Pevušila je da joj kaže bar dva imena s kojima je imala seks.

– Reci mi bar dvojicu koji su me jebali, pošto pričaš da me jebe ceo Beograd. Skrati priču, bar dva imena mi daj – govorila je Veljkovićeva.

On joj se unosio u facu, na šta mu je ona izazivački rekla da se nikada ne bi poljubila s njim, zbog čega je on još više poludeo.

Čitaj još  Farma: Farmerova priča šokirala ukućane!

– Ne bih te poljubio jer si mi gadna, štapom te ne bih pipnuo. Prevarila si poštenog Filipa, on je dobar dečko, navatala si ga na foru – vikao je Veljko.
Ružica i dalje nije odgovarala na njegove uvrede, već ga je i dalje provocirala.

Produkcija demantovala da Veljko ima mobilni!

Tokom jučerašnjeg dana pojavila se vest u medijima sa snimkom i slikom da Veljko poseduje kod sebe mobilni telefon. Kako bi rešili misteriju, produkcija je sinoć pustila dva puta snimak, a i sam Veljko je demantovao te navode, rekavši da je u pitanju aparat od bubice a ne telefon.

Uživo gledajte rijaliti PAROVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: EPK, www.FOLKOTEKA.org

One comment

Leave a Reply