Ne gledajte Happy TV, lazu i namesteju sve

Parovi: Ukućanka otkrila svoju tužnu porodičnu priču!

“Ja sam najmlađa od braće i sestara. Teško mi je palo što je mama bolesna i što je stalno na terapiji. Nikako da izađe iz depresije. Bude joj bolje, pa se vrati u pređašnje stanje”, ispričala je manekenka.

Niko ne bi mogao ni da pomisli da je vesela i nasmejana manekenka Ejmi Aminata, tamnoputa učesnica u rijalitiju „Parovi“, preživela tešku porodičnu tragediju, od koje se njena majka još nije oporavila u potpunosti.

Naime, pre šest godina, dok je još živela u Maliju, njen petogodišnji brat se razboleo i umro.

– Nikad nisam saznala od čega je umro. Bio je bolestan, rekla mi je majka. Ali, nisu govorili o bolesti i ja nisam pitala – rekla je Ejmi.

Posle toga, u porodici lepe manekenke zavladala je tuga. Njena majka povukla se u sebe i bez obzira što su joj svi govorili da mora da ide dalje jer ima još četvoro dece, dve ćerke i dva sina.

– Ja sam najmlađa od braće i sestara. Teško mi je palo što je mama bolesna i što je stalno na terapiji. Nikako da izađe iz depresije. Bude joj bolje, pa se vrati u pređašnje stanje.

Ali, pored ove tragedije, Ejmi kaže da je shvatila da je ljubav najvažnija i da je to naučila od svog oca.

– Mi smo dobrostojeća porodica u Maliju. Imamo poslugu, veliku vilu na četiri sprata i lepo živimo. Kad se nama dogodila tragedija s mojim bratom, i kad je mama pala u veliku depresiju, moj tata je stalno bio uz nju. Mnogi su mislili da će se razvesti, jer je on prebogat i može da bude sa kojom hoće, ali on je dokazao da je ljubav najvažnija, da je porodica ispred svega i nijednog trenutka nije ostavio mamu samu.

Čitaj još  Farma: Kristijan priznao da je imao seks na imanju! (VIDEO)

Ejmi kaže da će se i ona udati za onog muškarca, za kojeg oseti da je bezgranično voli i poštuje, jer, ističe, ljubav ruši sve barijere.

Uživo gledajte rijaliti PAROVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: Kurir Stars, www.FOLKOTEKA.org

One comment

Leave a Reply