Ne gledajte Happy TV, lazu i namesteju sve

Parovi: Ukućanka otkrila kako produkcija namešta izbacivanja (VIDEO)

Iako se danima spekuliše kako je rijaliti ‘Parovi’ zapravo samo igra produkcije, a da glasanja i izbacivanja nisu realna, osvanuo je još jedan dokaz koji govori u prilog tome.

Kako se bliži finale najpopularnijeg rijalitija ‘Parovi’, takmičari su spremni na sve zarad osvajanja glavne nagrade. Ali, izgleda da je i produkcija sklona manipulacijama kako bi izvukla maksimum od gledalaca.

Naime, prvo je obelodanjen snimak u kojem Ružica razgovara sa Filipom i objašnjava mu da Jovana neće pobediti jer se dogovorila sa produkcijom, a da se trenutno ‘radi’ na pobedi Zmaja ili Mace. Nakon toga i Tijana Ajfon je ispričala u razgovoru sa Matorom kako je pogrešila što nije prihvatila honorar od 1.000 evra u zamenu za učešće u finalu.

U toku jučerašnjeg dana pojavio se snimak u kojem razgovaraju Ejmi, Saška i Nataša o izbacivanju. Ejmi je sasvim prostodušno do detelja objasnila kako je produkcija namestila Jasnino izbacivanje. Saška i Nataša su je prekorile da o tome ne sme da govori javno pa se tamnoputa manekenka ponadala da niko nije čuo šta je nekoliko trenutaka ranije otkrila.

Čitaj još  Farma: Posle tuče, farmerke postale drugarice (VIDEO)

Danima se spekuliše kako je rijaliti ‘Parovi’ zapravo samo igra produkcije, a da glasanja i izbacivanja nisu realna, osvanuo je još jedan dokaz koji govori u prilog tome.

Pogledajte snimak i uverite se u našu priču:

Uživo gledajte rijaliti PAROVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: www.FOLKOTEKA.org

One comment

Leave a Reply