nemanja nikolic ispao

Parovi: Učesnik napustio rijaliti posle 150 dana!

“Ona je manipulator i loš čovek. S takvim osobama na ulici ne bih ni minut pričao. Uopšte me ne zanima, kao ni većina takmičara”, kaže zvezda „Granda“ pošto je napustio „Parove“.

Nemanja Nikolić je posle 150 dana napustio rijaliti „Parovi“. Iako je važio za jednog od favorita za pobedu, on je ipak ispao iz daljeg takmičenja, i to svojom voljom.

Naime, on više nije mogao da izdrži da bude zatvoren u kući s ljudima koji mu ne odgovaraju, pa je molio fanove da ne glasaju za njega. Pevač je rekao da mu je bilo mnogo teško da pet meseci bude u zatvorenom prostoru i da veruje da je direktor „Granda“ Saša Popović zadovoljan njegovim učešćem u „Parovima“, što mu mnogo znači.

– Posle 150 dana provedenih u rijalitiju ne znam šta bih rekao, ne znam ni kakvi su mu utisci. Bilo mi je teško da sve to izdržim, ipak je to skoro pa pola godine u zatvorenom prostoru.

Zbog čega si se posvađao sa Slađanom Petrušić?
– Ona je klasičan prevarant, jako loš čovek, manipulator, nasilnik. Ali ona me, kao ni većina takmičara, uopšte ne zanima. Mogu da pričam samo o Gastozu, Zorici, Matoroj, Tijani, Mikiju i Anđeli.

Zbog sukoba s Brendonom čak si i kažnjen novčano.
– Ja s takvim osobama na ulici ne bih ni minut pričao. Ali kad se nađete s njima u rijalitiju, onda je to druga priča. On može da ti radi šta hoće jer zna da kamere sve snimaju, a ti si nemoćan.

Podigla se velika prašina kad je Miljana Kulić ispričala da si zlostavljao životinje. Šta je istina?
– To je sve Miljana izmislila bez ikakvih dokaza. Meni je zbog toga napravljen veliki problem, dobio sam krivičnu prijavu i sada moram na sud. Uostalom, zbog toga sam i odlučio da idem na poligraf i da tamo sve kažem, pa je sada, nadam se, svima jasno ko je lagao.

U kakvim si odnosima s Miljanom?
– S njom ne govorim, ali je prišla da me poljubi kad sam krenuo kući, plakala je. Ma, sve mi je to sada nebitno. Važno je da sam ja konačno na slobodi.

Koji je bio tvoj motiv za učešće u rijalitiju?
– Zato što sam prijatelj kuće. S Hepija su me pozvali na četiri nedelje, a ostao sam 21 nedelju.
Da li je Saša Popović zadovoljan tvojim učešćem u „Parovima“?
– Zašto ne bi bio zadovoljan? Nema nijedan razlog da bude nezadovoljan, nisam napravio nijednu glupost.

Čitaj još  EKSKLUZIVNO sa Sanjom Maletić: Dostojanstveno sam izdržala medijsku hajku!

Zbog toga su gledaoci komentarisali da si dosadan.
– Ja sam želeo da budem dosadan. A šta je trebalo da radim? Da se svađam s drugim takmičarima da bih bio zanimljiv. Da li iko misli da je rijaliti samo laganje i iznošenje neistine? U tom periodu „kad sam bio dosadan“ napravio sam 100 crteža.

I šta ćeš da radiš s tim crtežima?
– Pokloniću ih. Pre toga ću napraviti izložbu.

Šta misliš ko će pobediti?
– Ko god da pobedi od mojih prijatelja biće mi drago.

Svi znaju da je Ružica prostitutka

Nemanja Nikolić, koji je napustio vilu „Parova“, kaže da neće održati obećanje koje je dao da će javnosti pokazati porno-fotku Ružice Veljković, koja je dokaz da se ona bavi prostitucijom.

– Odlučio sam iz džentlmenskog ugla da to ne uradim. Svi znaju čime se ona bavi i neću da joj dodatno zagorčavam život. Neka radi šta hoće. Kada sam joj zapretio tom fotografijim, ostavila me je na miru. Ona je ljubomorna što sam Matoru izlečio od nje. Uspeo sam da je odbacim od Jovane, a da se ne lažemo, devojka nije sva svoja. Ružica je rijaliti igrač i spremna je na sve – rekao je Nemanja, koji ističe da nije video kad joj je sestra donela drogu u rijaliti iako priznaje da se o tome pričalo u vili, kao i napolju.

izvor: Kurir, Alo, www.FOLKOTEKA.org

Uživo gledajte rijaliti PAROVI OVDE

2 comments

Leave a Reply