miki djuricic napustio parove

Parovi: Učesnik iznenada napustio rijaliti!

Nakon sinoćnje svađe, tražio je razgovor sa produkcijom i odlučio da napusti takmičenje.

Tek što je počeo da gomila hiljade evra svog horarara, i pazi da bude što manje kažnjen, kako bi prikupio dovoljno para za svadbu i dalji život sa Anđelom Lakićević, pčelar iz Kupinova, doneo je novu odluku:

– Ne želim više da se takmičim! – rekao je producentima šou programa „Parovi“, na Hepi televiziji.

– Ne mogu više. Mislio sam da mogu da izdržim, ali ne mogu. Nadao sam se da će me produkcija izbaciti, kako bih uspeo da zadržim novac, ali eto.. Ja sam navikao na ravnicu, na prostranstvo.

Đuričić je sinoć, pošto se posvađao sa Jovanom Tomić Matorom i Morenom Marjanović poslat u izolaciju. Tražio je razgovor sa produkcijom i odlučio da napusti takmičenje.

– Istina je, Miki Đuričić je napustio dalje takmičenje za vrednu nagradu od 80.000 evra, ali je napuštanjem boravka u rijalitiju ostao i bez honorara, koji je zaradio – rečeno je u produkciji Hepi televizije.
– Zabavno humoristički program „Parovi“ prerastao je u rijaliti seriju, učesnici se bore za vrednu nagradu, a oni koji žele da napuste takmičenje to mogu da učine, s tim što se moraju ispoštovati odredbe potpisanog ugovora.

Čitaj još  Parovi: Ovo niste znali o Ružici Veljković!

Prema podacima iz ugovora, koji su potpisali svi takmičari, ukoliko ih ne izbace glasači ili produkcija, učesnici koji prekinu dalji boravak u vili ostaju bez zarađenog honorara, ali imaju obavezu i da plate kaznu u iznosu od 20.000 evra.

izvor: Blic, www.FOLKOTEKA.org

Uživo gledajte rijaliti PAROVI OVDE

Facebook komentari

Leave a Reply