zoran marjanovic o parovima

Parovi: Učesnici reagovali na ulazak Zorana Marjanovića

“Kad vas kamere prate 24 sata dnevno, vi ne možete da se predstavite kakvim niste. Zoran bi mogao da pokaže kakav je čovek, koliko je dobar kompozitor, da je pristojan muškarac koji pati za svojom ubijenom ženom”, otkrio je jedan od bivših učesnika.

Zoran Marjanović, muž ubijene pevačice Jelene Krsmanović, pregovara sa produkcijom rijalitija „Parovi” u vezi sa tim da postane stanar luksuzne vile u Zemunu, podigla se velika prašina.

Bez dlake na jeziku, Senada Nurkić, alijas Maca Diskrecija, kaže da bi volela da vidi Zorana u „Parovima”, ali su njeni razlozi degutantni.

– Ja sigurno neću ući u taj rijaliti ponovo, a Zoran sigurno nije ubica. Čak i da jeste, Parovima i treba jedan takav. Sve neka ih pobije! – poručila je Maca, koja je očigledno kivna na mnoge bivše cimere.

Sa druge strane, folk pevačica i estradna vidovnjakinja Vesna Rivas smatra da udovac treba da se nađe u „Hepijevom” rijalitiju i da bi to bio pun pogodak produkcije.

– Mislim da bi Zorana voleli svi koji su prošli kroz isto, koji su se našli u nekim sudskim postupcima i bili osuđeni od okoline i javnosti pre nego što je sud dao svoju reč. Biti žrtva javnosti i trpeti medijski linč uopšte nije lako, a Zoran će u rijalitiju imati priliku da sebe predstavi u pravom svetlu – rekla je Vesna.

– Ja sam čitač duše i posle kratkog vremena provedenog s njim znala bih s kim imam posla. Da li je on ubica, da li krije nešto ili je pak čist i nevin – zaintrigirala nas je Vesna svojom izjavom.

Čitaj još  Maldivi: Žestoka svađa među učesnicima (VIDEO)

Pobednica poslednje sezone Parova Ružica Veljković takođe daje podršku Marjanoviću.

– Mnogi napisi u medijima padnu u vodu kad javnost direktno u programu vidi tu osobu. Činjenica je da je porodica Marjanović pretrpela veliki gubitak koji niko nije shvatio u pravom smislu, jer je to postao policijski slučaj. Mislim da bi Zoran više dobio ulaskom u Parove, jer bi se možda više pričalo o njihovoj ljubavi, prekinutoj sreći, nego o nagađanjima o ubistvu – smatra Veljkovićeva.
Crnogorski menadžer Marko Perović voleo bi da u narednoj sezoni rijalitija gleda kompozitora koji je pretpeo medijski linč nakon misterioznog ubistva njegove žene.

– Kad vas kamere prate 24 sata dnevno, vi ne možete da se predstavite kakvim niste. Zoran bi mogao da pokaže kakav je čovek, koliko je dobar kompozitor, da je pristojan muškarac koji pati za svojom ubijenom ženom. Pošto je mnogo pričao o veri, a ja to veoma poštujem, pokazaće ljudima da čitanje molitve i verovanje u život posle smrti nisu sektaške priče, već pravoslavno verovanje sa kojim mnogi žive – ističe Perović, dok folker Era Ojdanić kaže:

– Da sam na njegovom mestu, ne bih ulazio u rijaliti. Ako misli da je spreman na tako nešto, da mu emocije i tuga za izgubljenom ženom dozvoljavaju da uđe u rijaliti, neka to uradi.

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

Uživo gledajte rijaliti PAROVI OVDE

Leave a Reply