miljana plakala kao kisa

Parovi: Učesnice plakale kao kiša na snimanju!

Učesnica je počela da vrišti i doziva Mišela. Jedva su joj objasnili da su se šalili, a Marko Perović ju je tešio da ne plače.

Učesnice rijalitija Parovi, Miljana Kulić i Tijana Ajfon bile su veoma razočarane kad su čule da među pevačima, koji su došli na snimanje novogodišnjeg programa Hepi televizije, nema Mišela Gvozdenovića i Marka Bulata.

Starleta nije krila da se razočarana jer nije videla Marka Bulata, sa kojim je godinama bila u vezi i koji se oženio dok je ona boravila u rijalitiju Parovi u prošloj sezoni.

– Otkud to da Bulat nije došao, bio je prošle godine – rekla je Tijana Ajfon koja je briznula u plač.

– Mislila sam da skinem tetovažu s leđa, to je oko Marka Bulata, ali sam se predomislila – bila je iskrena Tijana Ajfon.

– Ipak sam ja njega volela i drgao mi je sto je poligraf pokazao da sam govorila istinu, jer je Bulat rekao da me ne poznaje – dovršila je starleta.
Mnogo dramatičnije je nedolazak Mišela Gvozdenovića podnela Miljana Kulić. Iz studija u kojem se emitovala emisija “Upoznajte Parove” ona je posmatrala sve pevače koji su pristizali i pitala:

Čitaj još  Maca Diskrecija uhapšena zbog prostitucije!

– Dolazi li Mišel?

Neko je, u nameri da se našali sa njom, uzviknuo:

– Eno Mišela Gvozdenovića!

U tom trenutku, Miljana je počela da vrišti i doziva Mišela. Jedva su joj objasnili da su se šalili, a Marko Perović ju je tešio da ne plače.

izvor: www.FOLKOTEKA.org, Svetplus

Uživo gledajte rijaliti PAROVI OVDE

One comment

Leave a Reply