jovana tomic matora i una grujic

Parovi: Učesnica zaprepastila sve svojim priznanjem!

“Kajem se zbog mnogih svojih poteza. Kao i druge devojke, uživala sam na jahtama, jer imam mnogo prijatelja, biznismena, vlasnika jahti”, priznala je učesnica.

Jovana Tomić Matora je otkrila nove detalje iz svog života, čime je šokirala gledaoce “Parova”. Učesnica rijalitija je priznala da je morala da prestane da konzumira alkohol koji joj je ugrozio zdravlje.

Zorica Dukić juče je presedavala “Kućnim savetom” i tada je pitala Jovanu da li postoji neki detalj iz njenog života zbog kojeg bi je bilo sramota ako bi javnost saznala. Jovana je tada priznala da je bila član “Anonimnih alkoholičara”.

– Kajem se zbog mnogih svojih poteza. Kao i druge devojke, uživala sam na jahtama, jer imam mnogo prijatelja, biznismena, vlasnika jahti. Uvek tu bude veliko društvo, lepe devojke, zabavni muškarci, skup šampanjac. Pa logično je, ako ljudi imaju para da kupe jahte, nećemo piti sok na razblaživanje – rekla je Matora i dodala da je muškarci nisu gledali kao prostitutku jer se drugačije ponašala.
– Razmišljali su mnogi koji su me videli na jahti da li sam prostitutka ili nisam, da li se ponašam blesavo zbog toga što sam popila. Zbog tog pića se najviše kajem. Mnogo sam pila i to do te mere da nisam znala gde se nalazim. Toliko sam bila pijana da je bilo pitanje hoću li na vreme stići do toaleta, da se ne bih uneredila. Jednom sam se probudila mokrih pantalona, a da se nisam sećala šta sam radila. Više puta sam se ukakila u gaće od alkohola – rekla je ona.

Čitaj još  Parovi: Otkrivena velika tajna učesnika!

Matora je otkrila da ju je drugarica zbog alkohola odvela u Udruženje “Anonimni alkoholičari”.

– Lekar mi je objasnio da hitno treba da ostavim alkohol jer u protivnom neću dočekati četrdesetu. Nisam imala kud, batalila sam alkohol – priznala je Tomićeva.

izvor: EPK, www.FOLKOTEKA.org

Uživo gledajte rijaliti PAROVI OVDE

One comment

Leave a Reply