Ne gledajte Happy TV, lazu i namesteju sve

Parovi: Tragedija: Ukućanka imala smrtni slučaj!

Popularna ukućanka sinoć nije bila prisutna u vili tokom nominacija i izbacivanja, ali večeras se nalazi na slavlju koje se sredom organizuje u vili.

Iako je prethodnih nekoliko dana bila vesela jer se približava finale rijalitija “Parovi”, Jovanu Tomić rastužila je vest o tragediji u njenoj porodici. Naime, dvomesečni sin njenog brata preminuo je pre dva dana, a njeni najbliži rešili su da joj jave tužne vesti kako bi ukućanka izasla iz vile i ispratila bebu koju nije ni upoznala jer se rodila tokom njenog boravka u rijalitiju.

– Jovanini roditelji su insistirali da joj produkcija saopšti da je mali Dušan preminuo nakon operacije srca koju je imao. Ukućanka “Parova” pala je u nesvest nakon ovog saznanja i lekari vile su morali da reaguju zbog teškog stanja u kom se nalazila – priča izvor blizak porodici Tomić.

Jovana je pre dva meseca kada je saznala da se mali Dušan rodio, slavila je tada nekoliko dana i častila pićem sve učesnike. Popularna Matora sinoć nije bila prisutna u vili tokom nominacija i izbacivanja, ali večeras se nalazi na slavlju koje se sredom organizuje u vili.

Čitaj još  Parovi: Ema Lapin potvrdila Markovu priču!

Uživo gledajte rijaliti PAROVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: Alo, www.FOLKOTEKA.org

Leave a Reply