veljko sa ekipom iz parova

Tragedija učesnika rijalitija: Otac mi se ubio kad sam bio dete!

“Voleo bih možda neki novi rijaliti, ali da uđem od početka i da ja gradim svoju neku priču. Postavio bih svoju bazu, jer kad uđeš na pola, već su ekipe formirane”, kaže jedan od učesnika ‘Parova’.

Učesnik rijalitija “Parovi”, menadžer Veljko Dabetić, u intervjuu otkriva da je rano ostao bez oca, pa je morao od malih nogu da bude glava kuće.

Upoznali smo ga bolje u rijalitiju, gde su ga pratile kamere 24 sata dnevno. Proveo se, kako kaže, ludo i nezaboravno, i pokazao u pravom svetlu, baš kakav jeste.

– Voleo bih možda neki novi rijaliti, ali da uđem od početka i da ja gradim svoju neku priču. Postavio bih svoju bazu, jer kad uđeš na pola, već su ekipe formirane, priče su im formirane, svađe su im formirane, i ti sad ulaziš tu i upadaš u vatru, jer su neke svađe bile fejk – priča Veljko koji će možda ući u “Maldive”.

Dabetić je radio kao menadžer u klubovima, organizovao je žurke i dovodio goste. Tim poslom se bavio 11 godina, da bi se poslednjih godinu i po dana povukao zbog bivše devojke, sa kojom je raskinuo pre pet meseci.

– Hteo sam više pažnje da posvetim njoj, preusmerio sam se na neke dnevne poslove, da bih mogao da imam normalnu devojku, normalnu vezu, sutra možda brak i porodicu, razmišljam u tom pravcu. Razumeće te jedan period, šest meseci, godinu, dve, tri, ali posle toga kreću svađe, “Ko je ova? Šta je ova?”, to je neminovno, mora da se desi. Baš sam se zaljubio u tu devojku, baš sam je voleo, pa sam odlučio da se isključim iz te priče – kaže Veljko koji sada radi kao menadžer repera Ivana Ivanovića Đusa.

veljko i djus selfi

– Đus je privatno mnogo veliki čovek i mnogo dobar čovek. Treba ga razumeti, on kroz pesme otkriva deo svog života, pa ga dosta ljudi doživljava drugačije, ali to je rep. Đus je druželjubiv, hoće da da, ali i da prihvati savet, o svemu razgovaramo. Mnogo mogu da naučim od njega, izuzetno je inteligentan, svaka njegova reč ima neku težinu. Veliki mi je prijatelj, svaki dan je zvao moju majku dok sam bio u “Parovima” da je pita “Kako ste? Jel vam treba nešto?”. Mnogo mi je to značilo, jer sam odrastao sam sa mamom i sestrom, one su mi sve. Za njih ne dam niko da kaže nešto loše – ističe Dabetić i dodaje:

– Odrastao sam uz mamu, sestru i babu, samim tim sam naučio kroz život da žensko treba poštovati. Svaka treba da ima poštovanje, iako je lakog morala. Sve žene su za mene dame. Šta ti radiš privatno, da li dobre ili loše stvari, mene to ne zanima, bitno je kakav odnos imaš prema meni.

Menadžer je u osmoj godini, ostao bez oca, kada je on digao nož na sebe sa ciljem da se povredi i na taj način privuče pažnju. Međutim, dogodila se nesreća, pa je slučajno sebi oduzeo život.

– On je bio glavni blagajnik Kliničkog centra. Tih godina ’91, ’92, ’93, mnogo je zarađivao, a plata se primala na ruke, nije bilo kartica. Počeo je u visokom društvu, sa funkcionerima, da pije viski, da se zeza, da izlazi. Ponelo ga je to, pa je počeo malo da kocka i da pravi probleme u kući majci – priča Veljko sa setom u glasu i nastavlja:

Čitaj još  Parovi: Ovakvog Aleksandra niste mogli da vidite u rijalitiju!

– Mama je bežala sa nama od kuće. Kao dete, sa sedam-osam godina sam osetio tu neku težinu, primetio sam da nešto nije u redu, da maltretira majku. To je uzelo maha. U jednom trenutku mu je bilo krivo, digao je nož na sebe da se povredi, da bi se mama vratila. Međutim, pogodio je sebe u čir i na putu do bolnice iskrvario.

Bivši učesnik “Parova” je bio mali pa nije bio svestan, tek kasnije kroz život osetio je taj nedostatak i težinu, zbog koje je morao ranije da sazri.

veljko i gastoz selfi

– Prolazio sam kroz tako neke glupe situacije u životu, gde sam morao sam da se snalazim, jer nisam imao oca koji će da mi kaže “Sine uradi tako, ovo ti je dobro, ovo ti nije dobro”. Saplitao sam se i padao, ali sam svaki put ustao. S jedne strane je to mnogo dobro, a sa druge teško. Prolaziš kroz to, da ti moraš da se saplićeš, a neki tatin sin odmah dobije kola, džeparac, sve na tacni, a ti moraš dobro da zasučeš rukave da bi zaradio novac, kako bi to nešto ostvario. Samim tim ja mnogo više poštujem to što stvorim, od nekoga ko je dobio sve tako na gotovo.

Preuzeo je muške poslove, bio glava kuće i zaštitnik porodice od malih nogu. Bio je uz mamu, iako mu je bilo teško, ali kaže da se već nekako snalazio.

– Još kao dete sam počeo da osećam tu težinu, što se tiče nekih muških poslova u kući, gde mama nije imala snagu da nešto uradi. Kao muškarac ja sam to radio, učio sam od starijih neke stvari. Uvek sam tu za mamu, radim i borim se, pomažem joj. Meni je mama prvenstveno prijatelj, sa njom pričam o svemu, o devojkama, o poslu, sa njom delim i dobro i loše – otkriva Veljko i dodaje:

– Osećam se kao glava porodice, naravno. Imao sam situaciju, gde je komšiji smetalo naše kuče, ali nije hteo to da kaže meni kao muškarcu, nego je otišao kod mame i pretio joj, psovao, pa sam ja burno odreagovao. Budi šmeker, reci muškarcu, ako ćeš već da psuješ i da pretiš, a ako ćeš da se obraćaš ženi, onda imaj poštovanja.

Uživo gledajte rijaliti HOTEL MALDIVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: Telegraf

Leave a Reply