Ne gledajte Happy TV, lazu i namesteju sve

Parovi: Topalko završio u krevetu sa Macom i Atinom!

“Samo ja mogu da te smirim”, rekao je Topalko, koji je potom rekao da treba u isti krevet da legne sa Macom Diskrecijom i Atinom Ferari.

Milan Topalović Topalko, koji je gotovo sve osvojio neverovatnim glasom i pričom da ne bi mogao bez svoje žene i ćerke, u rijalitiju “Parovi”, navodno je ušao da pripreti Atini Ferari da ne priča “neistine” o njihovoj vezi i da on sa igračicom vara svoju suprugu, na kraju – samo je potvrdio ono što je plavuša pričala u javnosti.

Svi će se složiti da je susret Atine Ferari i Topalka bio veoma prisan, oslovljavao ju je sa “kumice” i neprestano dodirivao, grlio.

 

– Samo ja mogu da te smirim – rekao je Topalko, koji je potom rekao da treba u isti krevet da legne sa Macom Diskrecijom i Atinom Ferari.

Dok je plesao sa Macom Diskrecijom, pogledom je tražio Atinu, s kojom je najčešće pričao, smejao se i videlo joj je veoma naklonjen.

Topalko je praktično potvrdio priče Atine Ferari da su oni u vezi bili gotovo dve godine, da se i dalje povremeneo viđaju, da pevačeva žena zna za ovu prevaru, s tim što je igračica do detalja opisivala njihov seks i sve što Topalović voli.

Čitaj još  Farma: Stanija i Kristijan uhvaćeni u strasnom poljupcu!

– Ući ću da joj kažem sve što mislim – poručio je Topalko neposredno pre ulaska u „Parove“, objašnjavajući da ne može “neka Atina Ferari da mu ugorzi brak”.

 

U rijalitiju Atini ništa nije rekao, samo je pokušao da je napravi ljubomornom, time što je odveo u krevet Macu i Atinu istovremeno. Čak i dok su njih troje ležali u krevetu, Macu Diskreciju je samo ovlaš zagrlio, dok je Atinu Ferari sve vreme mazio i češkao.

Uživo gledajte rijaliti PAROVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: EPK

Facebook komentari

Leave a Reply