Ne gledajte Happy TV, lazu i namesteju sve

Parovi: Tijana pronašla test za trudnoću, Ružica potvrdila da joj kasni!

U toku večerašnje emisije, kada su se javljali gosti iz studija i razgovarali sa ukućanima, dogodilo se nešto sasvim neočekivano.

Naime, danas je u svim medijima osvanuo naslov kako je Ružica Veljković trudna sa Igorom X koji je pre nekoliko nedelja napustio luksuznu vilu. Kako nije bilo uključenja iz kuće u toku dana, a ni razgovora u tajnoj sobi sa Ružicom na ovu temu, sasvim sigurno još ne bismo saznali istinu.

Međutim, u toku večerašnje emisije kada su se javljali gosti iz studija i razgovarali sa ukućanima, dogodilo se nešto sasvim neočekivano. Kada je Bojana voditeljka pitala Ružicu da li joj nedostaje Igor, Modelsica je krenula da odgovara:

– Pa, obzirom šta je uradio po izlasku iz kuće i kako se poneo, ipak mi nedostaje – rekla je Ružica, a zatim se Tijana Ajfon uključila kao grom iz vedra neba:

– Taman možeš da mu saopštiš da će postati tata – čime je izazvala tajac u vili.

Istog trenutka, Ružica koja je bila do maločas puna samopouzdanja, počela je da zamuckuje i guta knedle. Zatim je upitala Tijanu odakle joj ta informacija:

– Sasvim, ali sasvim slučajno danas sam u toaletu našla test za trudnoću. Nikada ne bih pomislila na Ružicu, ali sam posle toga čula kako ona i Jovana razgovaraju da Ružici kasni. A i novinari su me pitali šta mislim da li je Ružica trudna – zadovoljno se smejala Tijana.

– Ja sam samo danas pričala sa Jovanom kako mi kasni 10 dana, što se inače ne dešava, ali to je zbog klime, promene temperature… – pokušavala je da se opravda Ružica, ali su se svi ukućani smejali.

Čitaj još  Parovi: Vesna Rivas izazvala salve smeha u vili!

Besna Ružica, ne znajući kako da se izvuče iz ove situacije, prebacila je lopticu na Tijanu:

– Bolje bi ti bilo da priznaš sa kojim si biznismenom bila napolju i ko ti je dečko. Mene već treći put prozivaš nešto i ja ti ćutim – pokušala je Modelsica da sakrije svoju uzrujanost, ali se Tijana nije dala pokolebati.

Šta će se dalje događati, saznaćemo čim voditeljka napusti vilu, jer je skoro pa očekivano da će doći do svađe.

Pogledajte kako je Ružica reagovala kada je Tijana provalila:

Uživo gledajte rijaliti PAROVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: www.FOLKOTEKA.org

3 comments

Leave a Reply