Parovi: Tijana Ajfon histerisala, pogledajte zašto!

Kako saznajemo, čelnici televizije su u šoku zbog njenog zahteva i u prvi mah su mislili da se šali.

Učesnica “Parova” Tijana Maksimović, poznatija kao Ajfon, potpuno je podivljala na članove produkcije zato što joj pored pedikira, manikira i frizera nisu doveli nekog da joj sredi međunožje.

Očigledno da starleta planira seks pred kamerama, pa želi da joj međunožje bude perfektno. Kako saznajemo, čelnici televizije su u šoku zbog njenog zahteva i u prvi mah su mislili da se šali.

– Kada je završila sa depilacijom, šišanjem, feniranjem i izlivanjem noktiju, Tijana je pitala da je li je došao kozmetičar da joj sredi međunožje. Kada joj je rečeno da je dobila depilaciju i da to smatraju sređivanjem njene intimne regije, ona je osula salvu uvreda po organizatorima i producentima rijalitija. Poručila im je da su rođeni u prošlom veku i da sređivanje vagine nije samo depilacija, već oblikovanje i farbanje dlačica, što je šokiralo sve prisutne – kaže izvor blizak produkiji Televizije “Hepi”.

– Obećali ste mi da ću imati kompletan tretman ovde u rijalitiju! Rekla sam vam da međunožje mora da mi bude sređeno jer često ispod kratkih haljinica ne nosim gaćice. U svakom trenutku pred kamerama moje međunožje može da bude uslikano. To što druge učesnice nisu ni čule da treba da se neguju i ulepšavaju najbitniji deo tela, to je njihov problem, a ja želim da mi frizura cicamace bude oblikovana kao munja. Treba li da vam nacrtam kako to izgleda?! Ukoliko niste sposobni da nađete nekoga ko će da me ulepša dole, pozovite mog kozmetičara – siktala je Ajfonka, dok su svi bili u čudu kada su shvatili da se ona zapravo ne šali, već zaista traži frizera za međunožje.

Čitaj još  Maca Diskrecija našla novog verenika?!

Tijana je potpuno poludela, kao da je pitanje života i smrti, zbog toga što joj nije omogućeno da bude sređena među nogama.

izvor: EPK

Leave a Reply