sladja pati od bulimije

Parovi: Sve više ozbiljno bolesnih učesnika u rijalitiju!

Nakon pregleda, njoj su prepisani lekovi i ustanovljeno je da se ona zaista lečila od ovog poremećaja u ishrani uzrokovanog psihičkim problemima.

Hrvatica Slađana Petrušić ne prestaje da jede i povraća u vili “Parova”, zbog čega su organizatori rijalitija postali veoma zabrinuti.

Kada su je naterali da kaže o čemu je reč, ona je otkrila da boluje od bulimije, iako je, pre ulaska, tvrdila se izlečila. Slađa je doktorima objasnila kako dugo nije imala nagone za povraćanjem i da je bolest držala pod kontrolom. Nakon pregleda, njoj su prepisani lekovi i ustanovljeno je da se ona zaista lečila od ovog poremećaja u ishrani uzrokovanog psihičkim problemima.

– U kući postoji još jedan učesnik i tri učesnice kod kojih prepoznajem znake bulimije, ali neću da otkrivam njihova imena. To je privatna stvar svakoga od njih – rekla je Slađa.

Po njenim fotografijama od pre nekoliko godina, kada je imala najmanje deset kilograma više, najbolje se vidi razlika u kilaži.
S druge strane, ćerka pevača Ere Ojdanića zabrinuta zbog oca pošto mu je izmeren visok pritisak već dva dana.

Iako je ćerka Milena bodrila Eru, on nije uspeo da sakrije suze.

Čitaj još  Parovi: Tijana i Ružica ogovarale Matoru (VIDEO)

– Imao sam pritisak 180 sa 110 pritisak, pre pola sata 185 sa 105, teško mi je, osećam se loše. A i brinem se zbog ćerke, ima slabo srce, ne sme, jadna, ni da se obraduje ni da se rastuži – priznao je Era.

Produkcija nije želela da čeka, pa je Eru poslala na pregled.

izvor: EPK, www.FOLKOTEKA.org

Uživo gledajte rijaliti PAROVI OVDE

3 comments

Leave a Reply