Ne gledajte Happy TV, lazu i namesteju sve

Parovi: Stigli novi ukućani i odmah napravili pometnju!

Novi ukućani uselili su se večeras u rijaliti ‘Parovi’ i već na samom početku uneli potpunu pometnju. Iako su ih svi srdačno pozdravili, pojedini pogledi takmičara, govorili su da će biti veoma intresantno.

Vuk Mob, Nataša Šavija i Goran Ranković ušli su u rijaliti ‘Parovi’ večeras i već na samom početku izazvali brojne komentare. Iako su ih srdačno pozdravili, jedan deo takmičara pokazao je i prve znake ljubomore.

Naime, Atina Ferari i Maca Diskrecija odmah su počele sa provokacijama mlade mankenke i pevačice, koja je pre ulaska u kuću izjavila kako su njih dve proste i ružne, kao i da bi volela da ih izbaci napolje.

– Niko mi od muškaraca nije zanimljiv iz kuće. Ružica mi je dobra drugarica, ona je super lik i sviđa mi se i dok je gledam, dok mi Jelena Golubović nije simpatična. Atina uopšte nema estetiku i možda bih mišljenje o njoj promenila ukoliko bi otišla na plastičnu operaciju – rekla je Nataša.

Vuk i Goran su prokomentarisali da u kući ne postoji lepa devojka sa kojom bi mogli da imaju odnose. Dok je Ružica prokomentarisala kako su njih dvojica “svinjske glave kojima nije mesto u rijalitiju”.

I dok su Vuk i Goran, pokušavali da se izvuku sa nekim neutralnim odgovorima, Šavija je bila direktna, pa je oplela po skoro svim ženskim učesnicima.

– Sve su ružne i glupe. Maca je neobrazovana, nema stila, dok Atini stvarno treba plastična operacija. Mimi Oro mi deluje okej, mada nju poznajem od ranije – rekla je pevačica koja je u rijaliti ušla kako bi promovisala svoje pesme.

Čitaj još  Parovi: Ekrem sebi našao novu žensku (FOTO)

Kada su ušli u kuću, ukućani su se folirali i srdačno ih dočekali. Onda su oni njima postavljali pitanja. Pridošlice su uglavnom lagale, ne znajući da ovi znaju njihova prava mišljenja. Kada je voditeljka otkrila o čemu se radi, nastao pravi haos za stolom.

Ružica nije ostala dužna ni Mimi Oro koju je nazvala elitnom prostitutkom, dok je Ivanu Marinkoviću rekla da mu se raspada cela vilica, te da je poznat samo po tome što je bivši muž pevačice.

Mnogo uzbuđenja očekuje nas od večeras, a specijalno iznenađenje nastaće i ulaskom Marka Šarca koji važi za jednog od glavnih zavodnika na našoj sceni.

Uživo gledajte rijaliti PAROVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: EPK

One comment

Leave a Reply