maca dobila batine

Starleta dobila batine od nepoznatog muškarca!

Učesnica „Parova“ otkrila kako ju je nepoznati muškarac prebio jer nije htela da uđe u njegov automobil.

Maca Diskrecija je prošla kroz pakao prošle godine u Tuzli kad ju je nepoznati čovek iz čista mira pretukao nasred autobuske stanice. Bivšu učesnicu „Parova“ od siledžije je spasao taksista.

– Maca je često imala neprijatna iskustva s brojnim muškarcima. Nekad je ona bila kriva jer zna da provocira, a dešavalo se i to da naleti na siledžije koji žele da je odvuku u krevet. Takvu situaciju je doživela prošle godine kad ju je jedan stariji čovek udarao pesnicama, a zatim pokušao i da je siluje u kolima – kaže izvor.

Naša saznanja potvrdila je i Maca, koja je do detalja opisala šta se dogodilo te večeri.

– Vraćala sam se iz provoda i na autobuskom stajalištu sam čekala taksi. Naišao je neki čovek u „besnim“ kolima i ponudio se da me poveze kući. Ljubazno sam ga odbila i rekla da imam prevoz i okrenula glavu na drugu stranu – priseća se starleta i nastavlja:

– Odjednom je počeo da me vređa i ponižava. Isprovocirao me je, pa sam mu uzvratila. Tada je izašao iz kola i počeo da me čupa i šamara, a onda i da me udara pesnicama. Ubacio me je na zadnje sedište auta. Počela sam da vrištim i zapomažem. Bilo je užasno, a nigde nikog da mi pomogne. Kad je video da nam u susret dolazi automobil, izbacio me je iz kola i pobegao. Ostala sam na zemlji i plakala sam. Taksista mi je prišao i pomogao mi, prvo me je odvezao u policiju da prijavim šta mi se dogodilo, a zatim kući – završava Nurkićeva.

Čitaj još  Parovi: Zbog Zorice totalni pretres u vili (VIDEO)

Uživo gledajte rijaliti HOTEL MALDIVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: Kurir Stars

Leave a Reply