Nabijem HAPPY TV na kurac

Parovi: Šta se dogodilo sa Saškom u izolaciji?!

Drama je, podsetimo, započela kad je pevačica htela da udari Jelenu Golubović, pa zakačila Eru Ojdanića i povredila mu oko.

Rijaliti “Parovi” potresa drama vezano za pevačicu Sašku Karan, a sve je došlo toliko daleko da je čak porodica najavila da će obavestiti policiju o otmici pevačice!

Tokom svađe sa Jelenom Golubović, izenrvirana pevačica je, podsetimo, skočila preko stola da udari glumicu, ali je greškom dohvatila Eru Ojdanića i povredila mu oko, pa je produkcija odlučila da je pošalje u izolaciju dok se ne donese odluka o kazni. To, međutim, nije zvanično saopšteno, već su svi mislili, i gledaoci i porodica, da je Saška napustila rijaliti.

S obzirom na to da se pevačica nije pojavila kod kuće, članovi njene porodice su se, razumljivo, uspaničili, pa je na Fejsbuku osvanula ova objava:

Odmah su i gledaoci počeli da zovu TV Hepi i da se raspituju. Čim se “digla frka”, Sašku su vratili iz izolacije i ona se opet pojavila pred kamerama.

Saškina ćerka zbog majke završila u bolnici!

Milja Gazivoda, ćerka Saške Karan, završila je u bolnici zbog stresa koji je pretrpela nakon majčine svađe s Jelenom Golubović i Erom Ojdanićem.

Ona je primljena na odeljenje kardiologije u jednoj beogradskoj klinici, u kojoj su joj lekari obavili detaljne analize i savetovali strogo mirovanje.

Kako dnevni list saznaje, pevačicina naslednica godinama ima srčanih problema, zbog kojih se često ne oseća dobro. Njoj smeta što njena majka često dolazi u sukobe s ukućanima u rijalitiju „Parovi“, a naročito se potresla kad je Saška, umesto Jelenu, udarila Eru, zbog čega je završila u izolaciji.

– Milji je odjednom pozlilo, dobila je aritmiju, pritisak joj je bio visok, glava ju je bolela i otac ju je odmah odvezao u bolnicu, u kojoj su joj urađene analize. Ona je tamo ležala nekoliko sati da bi joj se pritisak spustio, a onda je puštena kući – otkriva izvor i dodaje uzrok njenog pogoršanog zdravstvenog stanja.

Čitaj još  Nataša Šavija se skinula posle rijalitija (FOTO)

– Milji teško pada svaka ružna reč koja je upućena Saški. Prvo ju je pogodilo kada je Golubovićeva javno prozivala pevačicu da je starleta, a potom da se švaleriše sa svojim kumom Miletom, koji ne postoji. Pored toga, svakodnevne svađe s Erom stvaraju joj dodatni pritisak, a njenom pogoršanom zdravstvenom stanju presudila je tuča s njim. Ona će s majkom podneti tužbu protiv njih dvoje jer smatraju da će ih jedino tako smiriti – rekao je porodični prijatelj porodice Gazivoda.

Pozvali smo Saškinog supruga Aleksandra i on je potvrdio pomenuta saznanja.

– Milja je imala problema, bila je na kardiologiji. Ona je doživela mnogo gore od stresa, ali ne smem vam ništa govoriti. Zaista bih voleo da podelim s vama ovu temu, ali bih imao velikih problema ako bih vam bilo šta ispričao. Bitno je da je Milja sada dobro i da je kod kuće – poručio je folkerkin suprug.

izvor: Kurir, Telegraf

Uživo gledajte PAROVE na sajtu FARMA6.ORG

Leave a Reply